Cilt Tonunu 15 Dakikada Açmanın Yöntemeleri

Doğal yollardan cilt tonunuzu açmak istiyorsanız evdeki malzemelerden yararlanabilir ve alerji haricinde yan etkiyle karşılaşmayabilirsiniz.

08.10.2019-15:39 - (Son Güncelleme: 08.10.2019-15:36)

Özellikle bazı önlemleri aldıktan sonra cilt tonunuzu açmak zor değil. Doğal ev ürünleri kullanmak ve güneş kremi kullanmak gerekiyor.

CİLT TONU NASIL AÇILIR?

Daha çok güneşe maruz kalmaktan uzak durun. Yaz aylarında veya tropik iklimlerde uzun zaman dışarı çıkmayı planlıyorsanız, güneş kremi uygulayın. Ve zaman zaman yeniden sürün. Bu, sadece daha koyulaşmamanızı değil, cildinizin daha açık renk olmasını mümkün kılar. Bedeniniz devamlı deri döküyor. Bir peeling ürünü alın herhangi bir tahrişe sebep olacak kadar zor olmasa da, lif kabağı cildinize direkt sıkıca bastırdığınızdan emin olun. Bu, cildinizin tonunu bir dereceye kadar otomatik şekilde aydınlatan ölü cilt hücrelerini temizleyecektir. Devamlı ve iyileştirilmiş neticeler için, haftada bir veya iki kez yineleyin. Limon suyunun cilt renginizi nasıl aydınlattığını işitmiş olabilirsiniz. Fakat bunu yapan tek ev malzemesi değil. Süt, bal, meyan kökü doğal bir cilt tonu açıcıdır. Hangisini kullanmayı isterseniz isteyin, ürünü direkt cildinize uygulayın ve 15 dakikanın ardından durulayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal