Çamaşır Deterjanını Kullanabileceğiniz Alanlar

Çamaşırlarımızı yıkamak için kullandığımız deterjanları kullanabileceğimiz birçok alan daha olduğunu biliyor muydunuz? Sizin için çamaşır deterjanını kullanabileceğiniz alanları bir araya getirdik. Detaylar haberimizde…

14.05.2020-15:59 - (Son Güncelleme: 14.05.2020-15:38) Çamaşır Deterjanını Kullanabileceğiniz Alanlar

Çamaşırların temizlenmesi, renklerinin korunması ve güzel kokması için kullanılan deterjanları temizliğin birçok alanın kullanabilirsiniz. Mutfaktan halı temizliğine kadar birçok yerde kullanabileceğiniz çamaşır deterjanının kullanım alanlarını sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar…

ÇAMAŞIR DETERJANININ KULLANIM ALANLARI

Çok amaçlı bir temizleyici yapmak için çamaşır deterjanını kullanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken 1 litre suyun içerisine 2 yemek kaşığı deterjan koyup iyice karıştırmak. Özellikle mutfağınızdaki inatçı yağların olduğu bölgelerde kullanabileceğiniz bu karışım sayesinde temizlik eskisinden de kolay olacak.

Aynı zamanda ılık su dolu bir kovanın içerisine yarım kap deterjan döküp ve çözeltiyi mutfak zeminlerinizi paspaslamak için de kullanabilirsiniz. Bu sayede zemininiz daha önce hiç olmadığı kadar parlayacak!

Tıkanmış lavabolarınız için de deterjan kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Tıkanan giderlerinizi açtırmak için tesisatçı çağırmadan önce bu yöntemi mutlaka deneyin! Drenajın yarısına kadar bir kap deterjan dökün, birkaç dakika bekletin ve sonra üzerine kaynar su dökerek durulayın. Hem inatçı kirleri hem de tıkanıklığı anında çözüme ulaştıracak.

Ezkaza halınızın üzerine çay, kahve veya leke yapan herhangi bir şey döküldüğü zaman hemen çamaşır deterjanından yararlanabilirsiniz. Lekeli bölgenin üzerine çamaşır deterjanından bir miktar döküp ıslak bir bez yardımıyla iyice sürterek lekeyi çıkarabilirsiniz.

Sıvı deterjanı doğrudan leke olan kıyafetlerinizin üzerine sürerek lekelere anında müdahale edebilirsiniz. Ardından makineye atıp yıkadığınız zaman lekeden eser kalmadığını göreceksiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal