Cam Silerken Dikey Silin! Bayram Temizliğinin Püf Noktaları

Kurban bayramı yaklaşırken bir temizlik telaşıdır gidiyor. Bayram temizliği yaparken dikkat edilmesi gerekenleri ve en kolay yollardan temizleme tüyolarını sizler için derledik. İşte işinize yarayacak ve sizi büyük dertlerden kurtaracak temizlik yöntemleri.

07.08.2019-10:39 - (Son Güncelleme: 07.08.2019-10:09) Cam Silerken Dikey Silin! Bayram Temizliğinin Püf Noktaları

Hayatınızı kolaylaştıran pratik bilgiler ile ev işlerinizi yaparken veya gündelik hayatta zamandan tasarruf etmek için size bazı püf noktaları önereceğiz. İşte onlardan bazıları.

KETÇAP ŞİŞESİNİ KOLAY SIKMAK İÇİN  

Ketçabı ilk açtığınız zaman şişeden bir türlü dökülmez ve bu durum bir hayli can sıkıcı bir durum olur. Siz de şişeden dökülmeyen ketçaptan muzdaripseniz şişenin içine bir pipet koyup tekrar deneyin. Kolayca döküldüğünü göreceksiniz.

CAM SİLERKEN BUNA DİKKAT! 

Oldukça meşakkatli işlerden olan cam silme konusu epey vakit almaktadır. Camlarınızın tam manasıyla temiz olduğunu anlamak istiyorsanız çeriden silerken yatay, dışarıdan silerken dikey hareketlerle silin.

ÜTÜ YAPARKEN ZAMANDAN TASARRUF

Ütü yaparken harcadığınız zamanı yarı yarıya indirecek bir yöntemi öğrenmeye hazır mısınız? Önce ütü masasını alüminyum folyo ile kaplayabilirsiniz. Böylelikle iş yükünüz daha azalacaktır.

AYAKKABILAR AYAĞINIZI VURSUYSA

İki parmağınızı bantla birbirine yara bandıyla yapıştırmanız bu sorunu çözmenizi sağlayacaktır. Göreceksiniz ayaklarınız daha az acıyacak. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal