Çam Sakızı Ağda Evde Nasıl Yapılır? Tüylerinizden Tamamen Kurtulun!

İstenmeyen tüyler adı üstünde hiçbir kadının vücudunda olmasını istemediği tüylerdir. Yüz yıllardır kadınların çeşitli yöntemlerle kurtulmak istedikleri tüyleri, yine eski bir yöntem olan çam sakızı ağda ile tamamen ortadan kaldırabilirsiniz.

05.04.2019-18:00 - (Son Güncelleme: 05.04.2019-17:51) Çam Sakızı Ağda Evde Nasıl Yapılır? Tüylerinizden Tamamen Kurtulun!

Tüylerin azalmasını ve zamanla bitmesini sağlayan çam sakızı ağdayı evde doğal malzemelerle hazırlayabilirsiniz. Peki evde çam sakızı ağda nasıl yapılır? 

 

ÇAM SAKIZI AĞDA NASIL YAPILIR?

Orta büyüklükte bir cezvenin içerisinde suyu kaynatın daha sonra kabın içerisindeki çam sakızı kavanozunu suyun içinde yaklaşık 15 dakika beklettikten sonra çıkarın. Ağdanın kıvamının sakız gibi olup olmadığını kontrol ettikten sonra elinizde sıcaklık derecesini ölçün. Bu noktada dikkat edeceğiniz en önemli nokta ağdanın içerisine su kaçmaması olacaktır. Ağdadan kullanacağınız kadarını betona koyduktan sonra ağdayı elinizde sakız gibi uzatıp harmanladıktan sonra ağdanın özdeşleşip sarı bir renge dönüşmesini göreceksiniz.

Rengi değiştikten sonra hzır hale gelen ağdayı tüylerin olduğu bölgeye yapıştırıp sada sonra tüylerin tersi yönüne doğru çekin. Bu uygulamayı yaparken teninizin terli olmaması ve temiz olması en önemli adımdır. Bu şekilde tüyleriniz bitene kadar devam ettirerek tüylerden kurtulabilirsiniz. 

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal