Akrep Burcunun Tüm Özellikleri

Akrep burçlarının bu özellikleri taşıması onların lider ruhlu olmalarını sağlamıştır. Girdikleri işlerde yönetici olmak ve etrafında ki insanları yönetmeyi severler. Peki, Akrep burcu tam özellikleri nelerdir?

18.07.2020-15:48 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-15:46) Akrep Burcunun Tüm Özellikleri

Her aya bir burç bulunmakla beraber Akrep burcu, 21 Ekim 21 Kasım tarihleri arasında doğanların burcudur. Akrep burcuna genel olarak bakıldığında;

  • Gayretli
  • Azimli
  • Çalışmayı seven
  • Hırslı ve Enerjik
  • Yönetici başlıca özellikleridir.

Planlı programlıdırlar. Onlar için gurur çok önemlidir, birçok kavramdan da önce gelir. Gururları pahasına her şeyi yapabilir, göze alabilirler. Akrep Burcunun Tüm Özellikleri sıralandığında en dikkat çekici ve Akrep burcunu diğerlerinden ayıran özellikleri Kimseye güvenmeyip, şüpheci olmalarıdır. Kimseye kolay kolay güvenmeyen yapıları ve yoğun duygular yaşarlar. Duygularını etrafındakilere fazla belli etmezler. Hayatta hep güçlü olmak isterler ve bunun için kendilerini işlerine ve kariyerlerine odaklanarak yaparlar. Kariyer planlamasında en üst sırada Akrep Burçları görülmektedir. Kendilerini güçlü hissetmek ve güvende hissetmek için adeta işlerine yoğunlaşan yapıları vardır. Paracıdırlar. Para onlar için çok önemlidir ve gücü simgeler.

Akreplerden kolay kolay bir şey gizlemek mümkün değildir. Sizde bunu sezdiklerinde öğrenmek istediklerini dil altından sızdırarak ulaşırlar.

Akrep Burcunun İlişki Durumu

Akrep burcu kıskanç ve kinci yapısına sahiptir. Kendilerine yapılan kötü bir eylem ya da bir sözü asla unutmayıp yıllar geçse de hatırlayabilen özellikleri vardır. Akrep burcu, karşı cinse karşı bir şeyler hissediyorsa onu kıskanır ve başkalarından sakınır. Bu kıskanç yapıları aşk hayatlarını gizli tutmalarına yol açmıştır. Kimseyle kolay kolay paylaşmayı, göstermeyi sevmezler. Kırılgan yapıları nedeniyle bir kişiye kolay kolay bağlanamaz ve bu konuda seçici olurlar. Gerçek bir aşkı bulduğunda akrepler, kolay kolay bırakmayıp peşlerinden giderler, o mücadeleci ruhlarını aşk hayatında da sergilerler. Aşık olmaları zor olsa da akreplerin bakışları çok keskindir ve bakışları ile karşı cinsi etkisi altına alabilirler. Cinsel duyguları oldukça fazladır ve bunu hayatın önemli bir parçası olarak görürler. Baskıcıdırlar ve bu bazen boğucu bir şekilde görülebilir, bu bağlamda Seni seviyorum kelimesini en az söyleyen burç olma özelliğini taşırlar. Akrep burçları halk arasında tehlikeli olarak bilinirler. Bakışları sert olması, o inatçı yapıları onları tehlikeli gibi göstermektedir.

Akrepler acılarını asla belli etmeyen burçlardır. İçlerinde ki o acıyı kendileri yaşar, kendileri çözer kimseyle paylaşma gereği duymazlar. Aynı şekilde sevinçleri de içlerindedir, acıları da.
Felsefik burçtur, hayatı sorgulamayı severler, hayatta ki amaçlarını sorgularlar, insanlığı sorgularlar, özellikle akrep kadınlarının çok çekici baktıkları söylenmektedir, bu bazen onların bilerek yaptığı bir şey olmayabilir, akreplerin bakışları derin ve keskindir. Bu bağlamda manyetik güçleri vardır ve karşı tarafı kendilerine çekebilirler. Akrep burçlarının çok iyi bir dedektif oldukları bilinmektedir. Gizlilik ve kendinden ödün vermemek onların diğer bir adıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal