Akrep Burcu Erkeği Cinsellikte Nelerden Hoşlanır?

Akrep burcunu tanımlayan sözcük tutkudur. Ateşli bir varoluşa sahip olan Akrep burcunun temel ifadelerinin başında arzuladığını dile getirmek gelir. Bu yüzden, Akrep burcu erkeği cinsellikte nelerden hoşlanır denildiğinde, en başta arzu etmekten diye yanıt verilebilir. İşte detaylar…

14.07.2020-16:01 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-15:55) Akrep Burcu Erkeği Cinsellikte Nelerden Hoşlanır?

Burçlar hareket alanlarının belirlenişi bağlamında üç gruba ayrılırlar. Öncü, değişken ve sabit burçlar… Akrep burcu sabittir ve sahiplenmeyi çok sever. Kendi fikrini dayatmak üstüne bir ısrarı da olabilir.

Akrep burcu erkeği cinsellikte nelerden hoşlanır diye merak ediyorsanız; öncelikle, onun kişiliğini çözerek, ardından onun kanatları altına girmeyi kabul etmeniz gerektiğini kabul ederek işe başlayabilirsiniz.

AKREP BURCUNUN GENEL ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Akrep burcu, yaradılışı gereği hırslı bir burçtur ve duygularının yarattığı etkilere çabuk kapılır. Sevgisi de nefreti de aynı ölçüde şiddetlidir. Ukala insanlardan hiç hoşlanmazlar. İletişime açık bir burçtur; ama, kısıtlanmaya gelemez.

Çok sabırlıdır. Kimileri bazı durumları içine atarken, kimileri de bir anda dışına vurabilir. Dikkatlidir. Hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmazlar.

Her zaman büyük bir güvensizlik de taşırlar. Kendilerinden başka kimselere güvenmezler. Eğer, bir konuda yara almışlarsa ya da bir insanla münakaşaya girmişlerse, onu asla unutmazlar. Kin tutmakta ustadırlar. Bunun yanında, her şeyden haberdar olmak gibi bir istekleri vardır.

Kendi özel alanları vardır. Oraya girildiği anda, adeta bir Akrep gibi sokmaya hazır hale gelirler. Dirençlidirler. İnsanların yaptıkları onu kolay kolay yıkamaz.

AKREP BURCU ERKEĞİNİN GENEL ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Akrep burcu erkeğinin cinsel çekiciliği çok yüksektir. Kadınların ilgi odağı olmaya bayılırlar. İçlerine kapalı erkeklerdir. Dışarıdan çok mesafeli, sade görünseler de içleri alev alev yanar. Sürekli kendilerini sorgularlar.

Bir insanın hayatında yüzeysel olarak varlık göstermekten hiç hoşlanmazlar. Daima ilgi görmek isterler. Aynı oranda da merhametli ve ilgilidirler.

Akrep Burcu Erkeğinin Cinsellikte Etkilendiği Şeyler Nelerdir?

Akrep burcu erkeği cinsellikte nelerden hoşlanır denildiğinde, gizemden cevabını verebiliriz. Bu burç mensubu erkekler, merak ettikleri, çözemedikleri, ilgilerini çeken kapalı durumların peşinden koşmaya bayılırlar. Ona her şeyi açıkça sunarsanız, maymun iştahlı davranmaları olasıdır. O zaman, sizinle hızla vakit geçirip, geri çekilirler. Fakat, cinsellikle birlikte onda merak, erotik kimi gizemli duygular yarattığınızda, sizi bir yumak gibi çözmek isteyecek ve yakınınızda duracaktır.

Yatakta sınırları bulunmayan bu çılgın erkeği, kırmızı renk baştan çıkaracaktır. Kırmızı bir iç çamaşırı, kırmızı bir ruj, onu derinden etkileyecektir. Ayrıca, baştan çıkarıcı ama gizemli cümlelere bayılırlar. Onunla flörtüz şekilde konuşmanız, bir şeyleri ima etmeniz erkekliğini harekete geçirir. Dokunuşlara dayanamazlar; özellikle, gözlerinin içine bakıp, ensesine dokunduğunuzda yahut omuzlarının, kollarının çok güçlü olduğunu söylediğinizde, varlığınız onda sarsıntı yaratacaktır.

Akrep burcu erkeği lüks yaşam tarzını sever. Baştan çıkarıcı mekânlar, yatak örtüleri otel odaları onlara göredir. Olgun tavırlar sergilemeye ve sahiplenici davranmaya eğilimlidirler.

Akrep burcu erkeği cinsellikte nelerden hoşlanır denildiğinde, kontrolden cevabı verilebilir. İlişkinin kontrol edileni değil, kontrol edeni; hükmedileni değil, hükmedeni olmaya karşı, baskınca bir zaafları vardır. Onların bu erkeksi dominantları kadınları fazlasıyla etkiler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal