20'li Yaşlarda Cilt Bakımı Nasıl Olmalı?

Cilt bakımı her yaşta dikkat edilmesi gereken konulardan biridir. Her yaşta sağlıklı ve canlı bir cilde sahip olmak istiyorsak cilt bakımına dikkat etmek gerekir. 20'li yaşlarda cilt bakımına özen göstermeye başlamak önemlidir. İşte 20'li yaşlarda cilt bakımı nasıl olmalıdır?

28.01.2019-17:32 - (Son Güncelleme: 28.01.2019-17:27) 20'li Yaşlarda Cilt Bakımı Nasıl Olmalı?

Cilt bakımı her yaşta dikkat edilmesi gereken konulardan biridir. Her yaşta sağlıklı ve canlı bir cilde sahip olmak istiyorsak cilt bakımına dikkat etmek gerekir. 20'li yaşlarda cilt bakımına özen göstermeye başlamak önemlidir. İşte 20'li yaşlarda cilt bakımı nasıl olmalıdır? İşte yanıtı...

Günde 2 Defa Cilt Temizliği Yapılmalı

Sabahları ve akşamları olmak üzere günde 2 defa cildinizi temizlemeniz gerekmektedir. Sabunu çok sık kullanmadan ve cilt tipinize uygun olan ürünler ile temizleme işlemini yapmanız gerekmektedir. Uygun bir tonik ile cilt temizliğine devam edilmelidir. Son aşama ise cilt tipinize uygun nemlendirici kremi cildinize uygulamanızdır.

Cilt Tipine Göre Bakım

Yağlı cilt tipine sahip olanlar için haftada bir defa, kuru cilt tipine sahip olanlar için ise haftada 2 defa peeling uygulanabilir. Cilt tipinize uygun olan bir peeling ile siyah noktalarınızı ve ölü hücrelerinizi cildinizden uzaklaştırabilirsiniz.

Ayda 1 Cilt Bakımı Yaptırmak Gerekir

Ayda 1 defa cilt bakımızı yapmak, cildinizin sağlıklı bir görünüme kavuşabilmesini sağlar. Ayrıca cildinizin sağlığı için, makyajınızı yüzünüzden çıkarmadan asla uyumayın ve göz çevrenizi de mutlaka iyice temizleyin. Makyaj temizleme mendillerini çok yorgun olduğunuz zamanlarda kullanabilirsiniz.

Yaz Kış Fark Etmeksizin Güneş Kremi Şart

Hem yaz aylarında hem de kış aylarında düzenli ve devamlı olarak güneş kremi kullanmanız da cildinizin yaşlanmasını önleyecek ve güneşin zararlı olan ışınlarından cildinizi korumaya yardımcı olacaktır. Cildinize uygun olan yöntemleri uzman dermatologlardan öğrenmeniz en doğru yöntem olacaktır.

 


Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal