Just Mercy film konusu ve oyuncuları

Film severler tarafından araştırmalar başlarken gözde filmlerden olan Just Mercy dikkatlerden kaçmadı. Dram türünde beğenilen film Just Mercy araştırılmaya başlanırken konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Just Mercy film konusu nedir? Just Mercy oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar...

26.06.2022-09:41 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-09:41) Just Mercy film konusu ve oyuncuları

Just Mercy filmi gerçek bir hikayeden alıntı olurken gelen yorumlar ise merak uyandırdı. “Just Mercy: A Story of Justice and Redemption” kitabından uyarlanarak film haline getirilen yapım için araştırmalar sıklıkla devam ederken Just Mercy film konusu ve oyuncuları haberimizde yer almaktadır.

14 Şubat 2020 tarihinde beyaz perde de izleyicilerle buluşan Just Mercy filmi biyografik ve dram türünde olurken 2 saat 17 dakika boyunca izleyicilere keyifli dakikalar yaşatmaktadır. Just Mercy filminin yöntemen koltuğunda oturan isim Destin Daniel Cretton olurken oyuncuları ise Michael B. Jordan, Jamie Foxx, Brie Larson'dır.

Just Mercy filminin fragmanını izlemek isteyenler https://www.youtube.com/watch?v=GVQbeG5yW78 bu adres üzerinden ulaşabilir.

Just Mercy film konusu

Just Mercy film konusu

Genç avukat olan Bryan Stevenson, adaletin yerini bulması için zorlu mücadelelere karşı göğüs germektedir. Harvard mezunu olan genç avukatın para getirisi yüksek davalara bakması düşünülürken Bryan, Alabama'da suçsuz olduğu halde mahkum edilen bir adamın peşine düşerek gerçekleri ortaya çıkarmak için mücadele verir. 18 yaşındaki genç bir kızın ölümünden sorumlu tutulurken gerçeklerin ortaya çıkması adına kanıt toplanarak işe başlanır. Bu dava bir nebze de olsa ırkçılığa karşı verilen bir savaş haline gelir. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal