Masallardan Geriye Kalan film konusu ve oyuncuları

Masallardan Geriye Kalan film konusu ne? Filmin yönetmeni ve oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Film hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

25.06.2022-23:25 - (Son Güncelleme: 25.06.2022-23:25) Masallardan Geriye Kalan film konusu ve oyuncuları

Masallardan Geriye Kalan filminin konusu neler? 14 Şubat 2020'de vizyona giren filmin türü Romantiktir. Film hakkında merak edilenleri haberimizde sizler için derledik.

Masallardan Geriye Kalan filminin yönetmen koltuğunda Uğur Yağcıoğlu oturmaktadır. Filmin oyuncu kadrosunda ise Özgür Çevik, İlayda Akdoğan, Tuba Ünsal bulunuyor.

Masallardan Geriye Kalan

Masallardan Geriye Kalan Filminin Konusu

Yönetmen ve senarist koltuğunda Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun oturduğu Masallardan Geriye Kalan, iddialı bir yerli filmdir. Film üniversitede doçentlik yapan bir öğretim görevlisiyle yüksek lisans öğrencisi arasında geçen aşk hayatını konu alıyor. İkili arasında karşılıklı olarak beklenmedik bir anda alevlenen aşk, onları ilişkinin iyi ve kötü yanlarıyla beraber bir yolculuğa iter. Öğretim görevlisi Evren ve yüksek lisans öğrencisi Hece arasında ilişki karşılıklı olarak birbirlerini anlama serüvenine dönüşür.

Masallardan Geriye Kalan; yönetmen ve senarist koltuğunda Mustafa Uğur Yağcıoğlu’nun oturduğu, yılın beklenen yerli filmlerinden. Romantik drama türündeki filmin oyuncu kadrosunda Özgür Çevik, İlayda Akdoğan ve Tuba Ünsal gibi oyuncular bulunuyor. Film, üniversitede doçent olan bir öğretim görevlisi ve yüksek lisansını okuyan bir kız öğrenci arasında yaşanan aşkı anlatıyor. Öğretim görevlisi Evren ile yüksek lisans öğrencisi Hece arasındaki hoca – öğrenci ilişkisi kimsenin beklemediği bir şekilde ilerleyerek büyük bir aşk hikayesine dönüşüyor.

Zeynel Abidin Barut
zeynelbarut@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal