After film konusu ve oyuncuları

After film konusu ne? Filmin yönetmeni ve oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? After filmi hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

25.06.2022-20:24 - (Son Güncelleme: 25.06.2022-20:24) After film konusu ve oyuncuları

After filminin konusu ne? Film 12 Nisan 2019 tarihinde vizyona girmiş olup, vizyona girdikten sonra sinema severler ve sinema eleştirmenleri tarafından tam puan almayı başarmıştır. After filmi hakkında merak edilenleri sizler için haberimizde derledik.

Filmin yönetmenliğini Jenny Gage üstlenmektedir. Başarılı bir oyuncu kadrosu barındıran filmin oyuncu kadrosu ise Josephine Langford, Hero Fiennes-Tiffin, Samuel Larsen oluşturmaktadır. Filmin türü Romantik, Dram'dır. Film süresi ise 1 saat 46 dakikadır.

After

Film Konusu

After filminin konusu, tanımadığı ve gizemli bir genç ile tanıştıktan sonra hayatı değişen bir genç kızın hayatını anlatmaktadır. Üniversite okuyan Tessa iyi kalpli ve güzel bir genç kızdır. Liseden mezun olduktan sonra üniversitesinde de aynı başarıyı yakalayan Tessa çok iyi ders notlarına sahip ve güzel bir ilişkisi vardır. Erkek arkadaşıyla liseden beri birlikte olan Tessa ilişkisinde de gayet mutlu ve sadıktır. Bütün bunlar Hardin Scott adında genç delikanlıyla tanışana kadar sürecektir. Hardin ile tanıştıktan sonra erkek arkadaşına karşı sadakati, derslerindeki başarısı ve ailesine karşı saygısı bozulmaya başlar.

Anna Todd'un çok satan kitap serisinden uyarlanmış olan film oyuncu kadrosunda Hero Fiennes-Tiffin, Selma Blair, Samuel Larsen, Shane Paul McGhie, Khadijha Red Thunder gibi isimleri barındırmaktadır. Senaryosunu Susan McMartin'in yazdığı görüntü yönetmenliğini Tom Berrerton ve Adam Silver'ın beraber yürüttüğü filmde yönetmen koltuğunda ise Jenny Gage oturmaktadır. Tessa'ya göre tam ters karekterde olan Hardin, Tessa'nın bütün değer verdiği yargılarını yıkmaktadır. Cinselliği keşfettiği Hardin'e tam olarak bağımlı hale gelmiştir.

Zeynel Abidin Barut
zeynelbarut@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal