Paris – Texas film konusu ve oyuncuları

Paris Texas filminin konusu ne? Paris Texas filminin yönetmen ve oyuncu kadrosunda kimler var? Film hakkında merak edilen detaylar haberimizde.

25.06.2022-17:27 - (Son Güncelleme: 25.06.2022-17:27) Paris – Texas film konusu ve oyuncuları

Paris Texas filmi vizyona girmeden önce hazırlıkları, yapım aşaması ve oyuncu kadrosuyla bir hayli merak uyandırmayı başaran filmlerden birisi. Eleştirmenler tarafından da tam not alan film gişede gösterdiği üstün başarıdan sonra da beklentileri karşıladığını söyleyebiliriz. Paris Texas filminin konusu ne? Filmin yönetmen ve oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Paris Texas filminin detaylarını haberimizde sizler için derledik.

Gösterime giren filmler arasında kendine yer edinen film, sinema severler tarafından da oldukça merakla beklenildi. İzleyicilerinin ve eleştirmenlerin beğenisine 2 Ekim 2020'de sunulan film, bekleyicilerini hayal kırıklığına uğratmadığı gibi sinema eleştirmenlerinden de tam puan almayı başardı. Sizler için derlediğimiz haberimizde film hakkında detaylı bilgilere yer verdik. Film hakkında tüm merak edilenler haberimizde sizlerle..

Paris Texas

Vizyon Tarihi: 2 Ekim 2020

Film Türü: Dram

Filmin yönetmen kolttuğunda Wim Wenders oturmakta olup başarılı yönetmenle birlikte çalışacak oyuncu kadrosu da Harry Dean Stanton, Nastassja Kinski, Dean Stockwell, Aurore Clément gibi isimlerden oluşmaktadır.

Filmin Konusu

Filmin süresi 2 saat 25 dakika olup türü dramdır. Filmin başrolünde asosyal olarak hayatını sürdüren ve ikili ilişkileri neredeyse hiç olmayan, içine kapanık olarak gördüğümüz Travis'tir. Uzun yıllardır bu şekilde hayatını sürdüren Travis, abisinin kendisini bulana kadar bu şekilde yaşayacaktır. Abisi tarafından tekrar dünya ile bağlantı kurmak zorunda kalan Travis, abisi tarafından Los Angeles'te yaşayan yeğeninin yanına götürülür. Los Angeles'a gittikten sonra abisinin eski karısını bulmak için abisiyle hareket etmeye başlar.

Zeynel Abidin Barut
zeynelbarut@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal