Kaçış Oyunu – Play or Die film konusu ve oyuncuları

Kaçış Oyunu- Play or Die filmin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Birinin hayatta kalacağı oyunda gerilim yaratan filmin konusu araştırılmaktadır. Kaçış Oyunu- Play or Die filmin konusu nedir? Kaçış Oyunu- Play or Die filmin oyuncuları kimlerdir? İşte ayrıntılar.

25.06.2022-17:11 - (Son Güncelleme: 25.06.2022-17:11) Kaçış Oyunu – Play or Die film konusu ve oyuncuları

Gerilim, korku türünde ki 'Kaçış Oyunu- Play or Die filmin yönetmenliğini Jacques Kluger üstlenirken, Roxane Mesquida, Charley Palmer Rothwell ve Marie Zabukovec filmde rol almaktadır. Film 16 Ağustos 2019 tarihinde vizyona çıkmış ve 1 saat 29 dakika sürmektedir.

Kaçış Oyunu – Play or Die filmin konusu nedir?

Lucas bir bakkalda çalışan bir adamdır ve hayatı oldukça sıkıcıdır. Eski kız arkadaşı Chloe'nin aniden hayatına yeniden girmesiyle 2015 destanı ile 2017 Dunkirk arasındaki zamanı öldürür. Lucas, kaybettiğini düşündüğü Chloe'ye yeniden kavuştuğu için mutludur ve eski kız arkadaşının ısrarı üzerine Lucas birlikte oynadıkları "Paranoia" adlı oyuna geri döner. İkili birlikte başladıkları yarışın ilk etabını rahatlıkla geçerler. Oyunun en heyecanlı aşamasına girmenin zamanı gelir. Çünkü yarışı bitirip sonuncu olmayı başarırlarsa 1 milyon Euro ile ödüllendirilecekler. Ancak oyunun son aşamaları terk edilmiş ve son derece korkunç bir akıl hastanesinde geçmektedir. İlk başta klişe olduğunu düşünen sevgililer, bu aşamada oyunla alay etmeye başladılar ve oyunun diğer finalistleriyle birer birer ölmeye başlar.

kaçış oyunu

Jacques Kluger'ın yönettiği Kaçış Oyunları - Play or Die filminde, Paranoia adlı Kaçış Oyunları - Play or Die'ya katılan bir çiftin yaşadığı korkunç olayları anlatıyor. Oyunun sadece iki kuralı vardır. Birincisi, oyundaki hiçbir şey gerçek değil ve ikincisi ise biri ölümün tadına varacak. Oyun severler Lucas ve Chloe de bu çok özel kaçış oyununda yer almaya karar verirler. İlk bilmeceyi kolayca çözdükten sonra ikisi, terk edilmiş bir korku akıl hastanesine gönderilir. Soğuk ormandaki bu akıl hastanesinde onlar gibi finale kalan dört oyuncu daha vardı. Oyuncuların oyunu bitirmek için bu kapalı yerden nasıl çıkacaklarını anlamaları uzun sürmedi. Ancak aşamaları birer birer geçtikçe içlerinden sadece birinin hayatta kalacağını öğrenirler.

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal