İzmir’de Pitbul Dehşeti! Dehşet Anları Kamerelara Yansıdı

İzmir’de manavdan alışveriş yapan yaşlı adama pitbull cinsi iki köpeğin saldırına uğradı. Korku dolu anlar saniye saniye kameralar tarafından kaydedildi.

03.10.2018-13:41 - (Son Güncelleme: 03.10.2018-13:43)

Olay İzmir Yeşilyurt’ta meydana geldi. Yaşlı adam evinin yakınlarındaki manavdan alışveriş yapmak isterken pitbull cinsi iki köpeğin saldırısına uğradı.   

Elindeki alışveriş poşetleriyle merdivenden aşağıya inen talihsiz adam bu sırada sahibiyle gezen pitbull cinsi köpeklerini gördü. Köpekleri gören yaşlı adam bir anda pitbull cinsi köpeklerin saldırısına uğradı. Pitbull cinsi köpeklerin kolunu kapmasıyla yere düşen adam talihsiz anları kameraya yansıdı.

Pitbull cinsi köpekler yerde de bırakmadı ve dakikalarca ısırdığı kolu bırakmadı. Olaylara müdahale etmeye çalışan köpeklerin sahibi de yaşlı adamı kurtarmayı başaramadı. Dakikalar sonra köpekler yaşlı adamı bıraktı.

Kolundan ısırılan talihsiz adama çevredekiler tarafından ilk müdahalesi yapıldı. Talihsiz adam daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Pitbull cinsi köpeklerin sahibide karakola götürüldü.

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal