İstanbul Havalimanı, Yılını Doldurmadan 64 Milyon Yolcuyu Ağırladı

İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi Genel Müdürü Kadri Samsunlu, Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu’na (TÜGİK) katıldı. Burada yaptığı konuşmasında Samsunlu, 11 ayda yaklaşık 64 milyon yolcuya hizmet verdikleri söyledi.

07.03.2020-21:32 - (Son Güncelleme: 07.03.2020-21:32) İstanbul Havalimanı, Yılını Doldurmadan 64 Milyon Yolcuyu Ağırladı

İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi Genel Müdürü Kadri Samsunlu, Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) tarafından Antalya'da gerçekleştirilen TÜGİK İş Zirvesi 2020 programına katıldı. Katıldığı etkinlikte açıklamalarda bulunan Samsunlu, İstanbul Havalimanı'nın açıldığı günden bugüne kadar herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını kaydetti.

"64 Milyon Yolcu Geçti, 400 Bin Uçak Hareketi Yapıldı"

Dünyada havalimanı yatırımlarında pek çok ülkenin sıkıntı yaşadığını dile getiren ve İngiltere ile Almanya'yı örnek gösteren Samsunlu, Berlin'deki havalimanının da 12 yıldır açılamadığını, İngiltere'deki havalimanının ise hizmet aksaması nedeniyle kapanıp, 3 ay sonra tekrar açıldığına dikkati çekti.

İstanbul Havalimanı'nda ise şimdiye kadar uçak şirketlerinin operasyonlarını engelleyecek bir sorunla karşılaşmadıklarına vurgu yapan Samsunlu, "11 aydır operasyon yapıyoruz, yaklaşık 64 milyon yolcu geçti, 400 bin uçak hareketi yapıldı" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal