İSKİ'den İstanbul'daki 7 farklı ilçeye su kesintisi uyarısı: İşte su kesintisi olacak ilçeler

İstanbul'da 1 Mart'ta başlayacak olan bakım onarım çalışmaları nedeniyle 7 farklı ilçede su kesintisi yaşanacağı açıklandı. İşte su kesintisi yaşayacak ilçeler...

28.02.2022-11:28 - (Son Güncelleme: 01.03.2022-14:57)

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ)'den yapılan açıklamada, "Ömerli İçme suyu Arıtma Tesisleri'ne su sağlayan isale hattında meydana gelen arızanın onarımı yapılacağından, 1 Mart 2022 Salı günü 09.00 ila 2 Mart Çarşamba günü 03.00 saatleri arasında Üsküdar, Ümraniye ve Beykoz ilçelerinin bir kısmına 18 saat süreyle; yine aynı çalışmanın devamında 2 Mart 2022 Çarşamba günü 05.00 ila 23.00 saatleri arasında Ataşehir, Maltepe, Pendik ve Tuzla ilçelerinin bazı mahallelerine 18 saat süreyle su verilemeyecektir." ifadelerini kullandı.

İstanbul'da su kesintisi yaşayacak ilçeler

1 Mart Salı 09.00 ile 2 Mart Çarşamba günü 03.00 saatleri arasında yaşanacak su kesintisinden etkilenecek ilçe ve mahalleler şu şekilde:

Ümraniye: Namık Kemal, İstiklal, Esenevler, Atatürk, Yamanevler, Armağan evler, Tantavi, Hekimbaşı, Saray, Kazım Karabekir, Atakent, Topağacı, Elmalıkent, Site, Dumlupınar ve İnkılap Mahalleleri.

Üsküdar: Cumhuriyet, Ferah, Kısıklı, Küçük Çamlıca, Kirazlıtepe, Mehmet Akif Ersoy, Burhaniye, Yavuztürk, Güzeltepe, Kandilli, Bahçelievler, Bulgurlu, Kuleli, Küçüksu ve Küplüce Mahalleleri.

Su kesintisi yaşanacak ilçeler

Beykoz ilçesinde ise Yeni Mahalle'nin bir kısmında su kesintisi yaşanacak.

2 Mart Çarşamba 05.00 ile 23.00 saatleri arasında su kesintisi yaşanacak mahalleler ise şöyle;

Ataşehir: Mimar Sinan, Mevlana, Yenişehir, Yeni Çamlıca, Kayışdağı, İnönü, Atatürk ve Ferhatpaşa Mahalleleri.

Pendik: Kaynarca, Esenyalı, Doğu, Batı, Sapanbağları, Yeni Mahalle, Yeşil Bağlar, Bahçelievler, Orhangazi, Güzelyalı ve ve Ahmet Yesevi Mahalleleri.

Tuzla: Yayla, Cami, İstasyon, Evliya Çelebi, Postane, Fatih ve Aydıntepe Mahalleleri.

Maltepe’de ise yalnızca Fındıklı Mahallesi'nde kesinti yaşanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal