İstanbul ve Bursa Deniz otobüsü seferleri iptal mi edildi? 28 Şubat BUDO ve İDO iptal olan seferleri duyurdu!

Marmara Bölgesini etkisi altına alan elverişsiz hava şartları sebebiyle BUDO, bugün yapacakları bazı seferlerin iptal edildiğini açıkladı.

28.02.2022-10:30 - (Son Güncelleme: 28.02.2022-11:21) İstanbul ve Bursa Deniz otobüsü seferleri iptal mi edildi? 28 Şubat BUDO ve İDO iptal olan seferleri duyurdu!

Meteoroloji 28 Şubat hava durumunu yayımladı.Rapora göre Marmara Bölgesi, parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak,ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don ile birlikte pus ve sis olayı bekleniyor. Bu durumdan ötürü BUDO, bazı seferlerini iptal etti.

Marmara Bölgesinde hava şartlarının kötü olması sebebiyle BUDO, bugün yapılacak olan bazı seferlerinin iptal edildiğini kendi internet sitesinden açıkladı.

Bursa Deniz Otobüsleri'nde (BUDO) iptal edilen seferler ise şu şekilde:

'09.30'daki Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci), saat 09.30'daki Bursa (Mudanya) - Armutlu (İhlas), 10.00'daki Armutlu (İhlas) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve saat 10.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya)'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal