İnstagram çöktü mü, sorun mu var? İnstagram hikayelerimi göremiyorum, sorun ne zaman düzelir?

İnstagram hikayelerimi göremiyorum! İnstagram hikayem açılmıyor! problemleri ile karşılaşan İnstagram kullanıcıları İnstagram çöktü mü? İG çöktü mü? İnstagram'da sorun mu var? sorularına yanıt arıyor.

23.06.2022-17:35 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-17:35) İnstagram çöktü mü, sorun mu var? İnstagram hikayelerimi göremiyorum, sorun ne zaman düzelir?

Milyonlarca kullanıcıya sahip sosyal medya uygulamalarından birisi olan Instagram’da kullanıcıların paylaştığı ve bir gün içerisinde kaybolan içerikler olan hikayelerin görüntülenmesi konusunda zaman zaman sistemsel hatalar yaşanabiliyor. Bir çok kullanıcının Instagram’a verdiği rapora göre hikayelerin görüntülenmesi konusunda yaşanan teknik aksaklıklar yeniden gün yüzüne çıkmış gibi görünüyor. Peki İnstagram çöktü mü, sorun mu var? İnstagram hikayelerimi göremiyorum, sorun ne zaman düzelir?

İnstagram çöktü mü, sorun mu var?

Instagram’ın ana sayfasında yer alan hikayeleri görüntüleyemeyen kullanıcılar ‘’Peki İnstagram çöktü mü, sorun mu var? İnstagram hikayelerimi göremiyorum, sorun ne zaman düzelir?’’ sorularının yanıtlanmasını beklerken diğer yandan da sorunun düzelmesi adına Instagram’a rapor göndermeye başladı. Son 24 saatte yaşanan hikaye görüntüleyememe sorunu son 1 saatte oldukça arttı. Instagram’a bildirilen sorunların yüzde 36’sını yükleme, yüzde 36’sını sunucu bağlantı ve yüzde 28’ini ise gönderme oluşturuyor.

 

Instagram’dan nasıl mesaj gönderilebilir?

Instagram’ın mesajlaşma bölümü olan Instagram Direct, kullanıcıların bir veya birden fazla kişiye mesaj göndermesini sağlar. Instagram Direct üzerinden gönderilebilecek mesajlar şunlardır:

Akışta gördüğünüz gönderiler

Kaybolan fotoğraf ve videolar

Instagram profilleri

Instagram Direct ile gönderilen mesajlar yalnızca mesajı gönderen kişinin hesabını takip eden kullanıcılar tarafından görüntülenebilir. Instagram Direct üzerinden paylaşılan fotoğraf, video, emoji gibi içerikler diğer sosyal medya platformlarında paylaşılamaz.

Instagram Direct’e girmek için Instagram ana sayfasının sağ üst kısmında yer alan mektup simgesine tıkladıktan sonra konuşmak + simgesine basın ve konuşmak istediğiniz kullanıcı veya kullanıcıları seçin.

YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal