İngiltere'de Brentford - Manchester United Maçı Koronavirüs Nedeniyle Ertelendi!

İngiltere Premier Lig'de bugün oynanması planlanan Brentford-Manchester United karşılaşması koronaviris nedeniyle iptal edildi.

14.12.2021-16:17 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-16:17) İngiltere'de Brentford - Manchester United Maçı Koronavirüs Nedeniyle Ertelendi!

Premier Lig yönetimi, futbolcu ve personellere yapılan testler sonucunda pozitif vakaların artmasının ardından maçın ertelenmesini isteyen Manchester United'ın talebini kabul etti. Manchester temsilcisi, koronavirüs vakaları nedeniyle sonrasında dün antrenmanların yaptığı Carrington tesislerini 24 saat kapatma kararı alındı.

İNGİLTERE'DE KORONAVİRÜS FUTBOLA ENGEL OLDU

İngiltere Premier Lig'e tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını damga vurdu. Ülkede artan vaka sayıları futbolun da önüne geçti. Premier Lig'de Manchester United ile Brentford arasında oynanması planlanan maça koronavirüs salgını damga vurdu. Oynanılacak olan maç koronavirüs nedeniyle iptal edildi. Manchester United takımında artan koronavirüs salgınları nedeniyle Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun takımı Manchester United'ın, ligde Brentford ile oynayacağı Premier Lig maçının ertelenmesine karar verildi.
Son olarak Manchester United takımında takımda görülen pozitif vakalar sonrası Brentford maçının ertelenmesi için talepde bulunulmuştu. Premier Lig yönetimi Manchester United'ın bu isteği Premier Lig yönetimi tarafından kabul gördü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal