İngiltere Ligi Hangi Kanalda?

İngiltere ligi hangi kanalda? İngiltere Premier Ligi nereden izlenir? İngiltere ligine ait bu sorulara yanıt bulacağınız bilgileri sizler için hazırladık…

09.05.2018-13:03 - (Son Güncelleme: 09.05.2018-13:00) İngiltere Ligi Hangi Kanalda?

Dünyanın en çok sevilen ve en çok takip edilen ligi olan İngiltere Premier Lig’i Türkiye’den takip etmek isteyen futbolseverler bu haberimiz tam size göre…

İNGİLTERE LİGİ HANGİ KANALDA?

Avrupa’nın en zor ve en çekişmeli liglerinden başında gelen İngiltere Premier Lig, uzun yıllardır Digiturk platformuna ait Lig TV (yeni adıyla beIN Sports) kanallarıyla seyircilerle buluşsa da, 2016-17 sezonunun ikinci yarısından sonra Saran Grup'un kurduğu platform olan S Sport adlı kanalda yayınlanmaya başladı.

Avrupa futbolunun en beğenilen ligi, 2017-18 sezonunda da S Sport ekranlarında olacak.
Saran Grup uzun süredir hazırlık yaptığı projesini hayata geçirdi ve S Sport, 18 Mart 2017 tarihi itibarıyla yayın hayatına başladı. Böylelikle müthiş çekişmelere sahne olan İngiltere Premier Lig karşılaşmalarının yeni adresi de belli olmuş oldu.

İNGİLTERE PREMIER LİG NEREDEN İZLENİR?

İlk zamanlar yalnızca tek kanal üzerinden yayın gerçekleştiren S Sport, cumartesi günleri yoğun olan fikstür nedeniyle yalnızca 1 karşılaşma yayınlıyordu.

Daha sonrasında bu sorun çözüme kavuştu. Cumartesi günleri saat 17:00’da başlayan bazı karşılaşmalar Digiturk'teki beIN Sports'tan yayınlanıyor. Dünyanın en iyi ligi olarak gösterilen futbol ligindeki mücadeleler, Digiturk 85, D-Smart 78 ve Turkcell TV+ 77. kanaldan yayın yapan S Sport'tan yayınlanacak.

İngiltere Premier Lig'in gelecek sezondaki yayın haklarını, Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Sadettin Saran'ın sahibi olduğu Saran Grup elinde bulunduruyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal