İkinci İsrail BAE, Geri Adım Atıyor! Bükemediğin Eli Öpeceksin Siyonizm'in Uşağı!

Yaklaşık 10 yıldır Türkiye'ye karşı düşmanca politikalar güden ve Türkiye’de faaliyet gösteren bütün terör örgütlerine yardımda bulunan BAE’nin geri adım atmaya başladığı öğrenildi.

09.06.2021-12:19 - (Son Güncelleme: 09.06.2021-12:25) İkinci İsrail BAE, Geri Adım Atıyor! Bükemediğin Eli Öpeceksin Siyonizm'in Uşağı!

Ortadoğu’nun ikinci İsrail’i olarak adlandırdılar ve Kraliyet ailesinin tamamının İslam düşmanı ve ateist olması ile dikkat çekin BAE, yıllardır ABD ve İngiltere desteği ile İslam dünyasında yıkıcılık faaliyetleri yürütüyor.

Başta PKK ve DAEŞ olmak üzere İslam dünyasında terörist faaliyetlerde bulunan bütün silahlı gruplar ve YIKICI MUHALEFET politikası güden siyasi partilere destek veren Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)’nin Türkiye’ye yönelik islediği düşmanlık politikalarından vazgeçeceği öne sürüldü. 

FETÖ terör örgütünün de hissedarı olduğu ve sermayesi BAE tarafından karşılanan finansal Times’ın yayımladığı bir haberde, bu diktatörlüğün terörist faaliyetlerinin Türkiye duvarına takıldığı belirtiliyor. Türkiye’nin etkin ve güçlü dış politikası duvarını aşamayan BAE’ye yönelik islam dünyasında da karşı çıkışlar başladı. Özellikle Pakistan ve diğer Arap Emirliklerindeki hem siyaset hem de halk katmalarında BAE’nin meşruluğu açık dille sorgulanmaya başlandı.

Özellikle Kraliyet ailesinin İslam düşmanı ve ateist olması ve ateizmin İslam dünyasında yayılması konusunda sponsor olmasının Türkiye tarafından ortaya çıkarılmasından sonra bu diktatörlük saldırgan dış politikalarını durdurmuştu.

FETÖ terör örgütünün hissedarı olduğu ve Sermayesi BAE’ye ait olan İngiltere merkezli FT gazetesi yayımladığı bir haber analizde BAE’nin Türkiye ile dost olmaya çalışacağını belirtti.

Üst düzey bir BAE yetkilisine dayanılarak yayımlanan haber analizde ekonomisi oldukça küçülen BAE’nin bu yüzden saldırgan ve Türkiye ile çatışan dış politikasından vaz geçeceği belirtti

Haber analizde, BAE’nin Türkiye’ye yönelik yürüttüğü saldırgan politikadan hiçbir sonuç elde edemediği gibi İslam dünyasında büyük bir tepki topladığına da dikkat çekilirken, Türkiye'nin körfezde bulunan 10 bin civarındaki askeri de hatırlatıldı. Türkiye’nin özellikle savunma sanayiini millileştirmesinin aktif güç haline gelmesine sebep olduğu belirtildi.

Gazeteye açıklamada bulunan BAE’li üst düzey yetkili, Türkiye ile dost olacaklarını ve ilişkilerini ekonomik düzelme temelli geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

BAE, başta Yemen ve Libya olmak üzere birçok bölgede askeri hamlelerde bulunmuş, ancak istediği başarıyı elde edememişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal