Hilal Toprak

Ünlü şarkıcı Ferman Toprak'ın kendisini darp ettiği iddiası ile karakola başvuran Hilal Toprak'ın kim olduğu merak edilip araştırılmaya başlandı. Peki, Hilal Toprak kimdir? Hilal Toprak boyu kaç, kilosu kaç ve aslen nereli? Hilal Toprak sevgilisi, eşi kimdir? İşte yanıtı...

13.10.2020-10:04 - (Son Güncelleme: 13.10.2020-10:03) Hilal Toprak

Ferman Toprak ile kısa bir süre boşanma kararı alan ve kendisini darp ettiğini iddia eden Hilal Toprak karakola giderek şikayetçi oldu. Hilal Toprak'ın bu hamlesinin ardından kim olduğu araştırılıyor. Peki, Hilal Toprak kimdir? Hilal Toprak boyu kaç, kilosu kaç ve aslen nereli? Hilal Toprak sevgilisi, eşi kimdir?

HİLAL TOPRAK KİMDİR?

Hilal Toprak hakkında özel herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Hilal Toprak, şarkıcı Ferman Toprak ile 2017 yılında nikah masasına oturdu. Çiftin bu evliliğinden Adel Su adına kızı dünyaya geldi.

FERMAN TOPRAK KİMDİR?

Ferman Toprak, 30 Ocak 1975 yılında Adana'da dünyaya geldi. Babası Adıyamanlı olan Ferman Toprak'ın annesi Şanlıurfa doğumludur. Babası doktor olan Ferman Toprak, babasının işi gereği Adana'ya gelmesinin ardından orada doğmuştur. Liseye kadar Adana'da eğitim alan Ferman Toprak, Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesini kazandı ancak okulu yarıda bıraktı.

Müzik kariyerinde ilerlemek isteyen Ferman Toprak, İstanbul'a geldi ve ilk albümü Böyle Giderse'yi 1997 yılında piyasaya çıkardı. İstanbul'da çeşitli mekanlarda sahne almaya başlayan Ferman Toprak, daha sonra Etiler'de kendisine ait olan bir gece kulübü açtı. Ferman Toprak kısa bir süre sonra Kuruçeşme'de ikinci mekanını açtı. İşletmecilik yapmak istemeyen Ferman Toprak mekanlarını kapattı ve sahnede olmayı tercih etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal