Herkesi kahreden açıklama geldi: MasterChef’ye duygu dolu anlar yaşandı

MasterChef Türkiye’de dün akşam yayınlanan bölümde uzun zamandır görülmeyecek olaylar yaşandı. Yarışmacılardan Hamza Mercimek’in verdiği kötü haber sonrası yarışmacılardan gelen teklif, stüdyoda duygusal anlar yaşattı. İşte detaylar...

11.09.2022-11:07 - (Son Güncelleme: 11.09.2022-11:33) Herkesi kahreden açıklama geldi: MasterChef’ye duygu dolu anlar yaşandı

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye programında Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna jüriliğinde heyecan dolu anlar yaşanmaya devam ediyor. Eski yarışmacılardan birisi olan Hamza Mercimek'in sağlık durumuyla ilgili verilen tatsız haberden sonra yarışmacılardan gelen talep stüdyoda duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu. MasterChef Türkiye’de dün akşam yayınlanan bölümde uzun zamandır görülmeyecek olaylar yaşandı. 

Herkesi kahreden açıklama geldi

MasterChef Türkiye jürilerinden birisi olan Somer Şef, eski sezonda yarışan yarışmacılardan biri olan Hamza Mercimek'in sağlık durumuyla ilgili son bilgileri verdi. Somer Şef yaptığı açıklamada, ‘’Çok da harika bir haberle başlayamayacağız. Daha önce bahsetmiştik biliyorsunuz kendisi böbrek yetmezliği gibi zor bir hastalıkla uğraşıyor. Her annenin yapacağı gibi annesi kendi böbreğini Hamza'ya verecekti. Fakat bir uyumsuzluk yakalanmış. Maalesef Hamza'nın böbrek yetmezliğiyle ilgili sıkıntısı devam ediyor. Her türlü desteğimizle Hamza'nın yanındayız" dedi.

Yarışmacıların bu haber sonrasında aldıkları yeni karar, herkesi duygulandırdı. 

MasterChef Hamza

Görüntülü olarak katılmıştı

22 Ağustos akşamı 48'inci bölümüyle ekranlara gelen yarışmada, eski sezon yarışmacıları programa katılarak herkese renkli bir sürpriz yapmıştı. MasterChef'te geçen yıl yarışan Hamza'nın stüdyoda olmaması dikkatlerden kaçmamıştı. Hamza Mercimek yarışmaya görüntülü olarak bağlanmıştı. Hamza Mercimek burada yaptığı açıklamada böbreklerini kaybettiğini ve annesinden nakil alacağını ifade etmişti.

Hamza için yarışmak istediler

Dün yapılan bu açıklama sırasında ödül oyununa çıkacak olan yarışmacılar aldıkları ortak kararla jüri üyelerine  Hamza için yarışacaklarını ve eğer mümkünse bu oyunun ödülünü maddiyata çevirmek istediklerini söylediler. Somef Şef, "Bu arada yapımcılarımızla konuştuk, bugünlük yarışmayı para ödülüne çeviriyoruz ve 50 bin liralık para ödülü." açıklamasını yaptı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal