Halis Serbest kimdir, kaç yaşında? Halis Serbest yaşıyor mu, hapiste mi?

"Bergen" adlı filmin beyaz perdede yerini almasından sonra Halis Serbest'te gündemdeki yerini aldı. Çekilen filmde Bergen'in hayatı konu edilirken, hikayede ismi geçen Halis Serbest'inde kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki, Halis Serbest kimdir? Bergen'in ölümüne sebebiyet veren Halis Serbest'in hala hapiste olup olmadığı merak ediliyor.

05.03.2022-15:15 - (Son Güncelleme: 05.03.2022-15:16) Halis Serbest kimdir, kaç yaşında? Halis Serbest yaşıyor mu, hapiste mi?

Döneminin ünlü isimlerinden olan Bergen'in hayatı anlatılan filmin 4 Mart Cuma günü vizyona girmesinin ardından eski eşi Halis Serbest'in de gündeme girmesi bi oldu. Bunun üzerine Bergen'in hayatında da filminde de büyük bir kısmında yer alan ve ona tarifsiz acılar yaşatan Halis Demir'in gerçekte kim olduğu  araştırılmaya başlandı.

Halis Serbest kimdir

Halis Serberst kimdir?

Adana'da tekstil işinde olduğu bilinen Halis Serbest, yaşamına Adana'da devam etmektedir. Zamanında şarkıcı Bergen, Ankara'dan Adana'ya geldiği vakitte Halis Serbest ile tanışır. Daha sonra 1982 yılında evlenirler. Bergen'in o dönemde gazinolarda çalışmasının ailesine yakışmadığı gerekçesiyle şarkıcılığı bırakmasın isteyen Halis Serbest'in ardında Bergen bu isteği kabul etse de daha sonra yeniden sahnelere dönmek istedi. Bunun üzerine Halis Serbest, boşanmak istediğini söyledi.

Bergen yeniden sahnelere döndüğü sıralarda İzmir'de sahne aldığı bir günde Halis Serbest'in azmettirmesiyle yüzüne kezzap atıldı. Halis Serbest bununla da kalmayıp 1989 yılında, 6 kurşunla Bergen'i vurarak öldürdü. Ardından hapis cezası verildi.

2018 yılında Kozan ilçesinde 2’si 16, 2’si 17 yaşındaki 4 çocuğa istismarda bulunduğu iddiasıyla yakalandı. Ailelerden 3’nün şikayetçi olduğu Halis Serbest, çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderildi.

Halis Serbest hapiste mi?

Döneminin usta şarkıcılarından olan Bergen'i daha 30 yaşındayken 6 kurşunla ölümüne sebebiyet veren Halis Serbest 12 yıl hapis cezası almış ve cezasını çektikten sonra hapisten çıkmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal