Yılın Aşkında Ayrılık İddiası: Hadise ve Kaan Yıldırım İlişkisi Bitti mi?

Ebru Gündeş'in boşanma davası açtığı eşi Reza Zarrab ile yasak aşk yaşadığı yönündeki iddialardan sonra ilişkileri derinden sarsılan Hadise ve Kaan Yıldırım aşkı yine sarsıntıda!

19.04.2021-16:43 - (Son Güncelleme: 15.06.2021-16:20)

Ünlü şarkıcı Hadise, paylaştığı bir fotoğrafa öyle bir cümle yazdı ki sevgilisi Kaan Yıldırım ile ayrıldıkları dedikoduları bir kat daha güçlendi.

Magazin dünyasının sürekli ayrılık konusu ile gündeme gelen Hadise-Kaan Yıldırım çiftinin yine ayrıldığı iddiası giderek güçleniyor. Hayranlarının böyle düşünmesine neden olan ise yine Hadise'nin kendi sosyal medya hesabından yaptığı derin anlamlı bir paylaşım... Hadise bu hamleleri gündeme gelmek için mi yapıyor yoksa gerçekten ilişkileri yine mi bitti bilinmiyor. Fakat yaptığı bu paylaşım yüzünden takipçilerinin 'ayrıldılar' iddiaları yine ortaya çıkmış oldu.

Yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan Hadise'nin 'Bu hikayeyi en başa yazsak sonumuz değişir mi?' notu ile paylaştığı fotoğraf sosyal medyada olay yarattı. Bir ayrılıp bir barışan çiftin, ayrılıp ayrılmadığına dair taraflardan net bir açıklama gelmedi. 


İlişkilerini uzun zamandır gözden uzak yaşamayı tercih eden çiftin, evlenecekleri konuşuluyordu. Fakat sürekli olarak ilişkilerinde sarsıntı yaşayan ünlü çiftin, ayrılık haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Hadise'nin bu paylaşımı üzerine ünlü oyuncu Kaan Yıldırım'dan bir yanıt gelecek mi sorusu ise hayranlarını merakla bekletiyor.

HADİSE KAAN YILDIRIM'I TAKİPTEN ÇIKTI!

Hadise ve Kaan Yıldırım çifti ilişkilerine son verdiği iddia ediliyor. Birbirlerini sosyal medyadan takip eden ikilinin takipleşmeyi bırakması bu iddiaları kuvvetlendiriyor.


NELER OLMUŞTU?

Uzun süredir oyuncu Kaan Yıldırım ile ilişki içerisinde olan ünlü şarkıcı Hadise'nin adı yasak aşk iddiasına karışmıştı. Şarkıcının arkadaşı Ebru Gündeş'in 11 yıllık eşi Reza Zarrab ile geçtiğimiz yıllarda yasak aşk yaşadığı iddiası ortaya atılmıştı.

'KİMSE NAMUSUMU LEKELEYEMEZ'

Magazin gündemini sallayan konu hakkında açıklama yapan Hadise sosyal medya hesabından ‘Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez. Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım’ şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Hadise'nin bu paylaşımını sevgilisi Kaan Yıldırım da paylaşarak, sevgilisinin yanında olduğunu göstermişti.

KAAN YILDIRIM HAMLE YAPMIŞTI!

Yaşanan son dakika gelişmesinde, Kaan Yıldırım, Hadise'yi takipten çıkardı. İkilinin bu hamlesi ayrıldıkları yönünde yorumlanırken, söz konusu Reza Zarrab iddiası ayrılığa neden olarak gösterildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal