Müge Anlı'da Günlerdir Aranan Kayıp Çiftin Cansız Bedenleri, Evlerinin Tandırında Bulundu!

Günlerdir Müge Anlı'nın programında aranan Mehmet-Firdevs Turhan çiftinin cansız bedenleri, kendi evlerinin tandırında bulundu.

10.06.2021-11:01 - (Son Güncelleme: 10.06.2021-11:40)

ATV ekranların heyecanla izlenen programı Müge Anlı'da kan donduran bir olay yaşandı. Günlerdir stüdyoda aranan çift Mehmet ve Firdevs olayı hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Kayıp olan çift hakkında üzücü bir sona ulaşıldı. Müge Anlı'nın bulmak için günlerdir çabaladığı çift Mehmet ve Firdevs, evlerinin tandırına gömülü bir şekilde bulundu. Beton dökülen tandırdan çıkarılan çiftin cansız bedenleri morga kaldırılırken, aile bireylerinden kardeşi, yeğenleri ve yengesinin arasında bulunduğu birçok kişi gözaltına alındı.

TANDIRA GÖMÜLÜ BULUNDULAR!

Yapılan çalışmalar ve araştırmalar sonucunda, çiftin öncesinde öldürülüp sonrasında tandıra gömülme ihtimallerinin çok yüksek olduğu ön görüldü. Cinayet dedektifleri, cansız bedenleri bulunan çiftin, Kocasinan ilçesine bağlı Emmiler Mahallesinde bulunan evlerinde arama çalışmaları yaptı. Burada bahçede bulunan tandırın olduğu alanda arama yapan ekipler, alanı kazdı. Yapılan çalışma sonucunda Mehmet-Firdevs Turhan çiftçinin cansız bedenlerine ulaşıldı.

AİLEDEN BİRÇOK KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Çiftin cinayetinin ardından Müge Anlı'nın yayınına çıkan Mehmet Turhan'ın kardeşi, yengesi ve yeğenlerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal