Habertürk Haber Bülteni sunucusu Meltem Acet kimdir?

Daha önce birçok kanalda birçok programın sunuculuğunu üstlenen Meltem Acet'in kim olduğu merak ediliyor. Gündemdeki isimlerin arasında yer alan ismin kim olduğuna dair sorgulamalar yapılıyor. Günümüzde Habertürk ekranlarında Hafta Sonu Ana Haber Bülteni'ni sunan Meltem Acet aynı zamanda sabah kuşağında da her saat başı Manşet adlı programın sunuculuğunu yapıyor. Peki, Habertürk Haber Bülteni sunucusu Meltem Acet kimdir? Meltem Acet hakkında merak edilenler...

11.04.2022-11:29 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-11:29) Habertürk Haber Bülteni sunucusu Meltem Acet kimdir?

A Haber'de Z Raporu, Teve2'de Mola, Artı 1 TV'de Ekonomi Haber Müdürlüğü yapmış olan Meltem Acet'in kim olduğu merak ediliyor. Gündemde yer alan isim aynı zamanda Paranın Nabzı ve Sıradışı adlı programları hazırlayıp sunmuş ve TGRT Haber Ekonomi Müdürü olarak da çalışmalar gerçekleştirmiştir.

Habertürk Haber Bülteni sunucusu Meltem Acet kimdir?

Habertürk Haber Bülteni sunucusu Meltem Acet kimdir?

Ankara'da 1982 yılında doğan Meltem Acet, TED Ankara Koleji'ne gitmiş ardından Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde Ekonomi Bölümü'nden mezun olmuştur. Ekonomi Bölümü'nü 5'inci olarak tamamlayan başarı isim daha sonra aynı üniversitede İşletme Bölümü'nde yüksek lisansını yapmıştır. Yine aynı okulda araştırma görevlisi olarak çalışmalarını sürdürmüş, Amerika ve İngiltere'de de finans alanında çalışmıştır.

Fox TV bünyesinde, üst düzey yöneticilik yapan 38 yaşındaki sunucu, stratejik planlama direktörlüğü ve Reyting Analiz bölümlerini de yönetme gibi görevlerde bulunmuştur.

Günümüzde daha çok ekran önünde çalışmalarını sürdüren tecrübeli isim birçok kanalda birçok programın sunuculuğu gerçekleştirmiştir. son olarak TGRT'den ayrılarak Habertürk'e transfer olan Meltem Acet şimdilerde Hafta Sonu Ana Haber Bülteni'ni sunmasının yanı sıra gündüz kuşağında her saat başı Manşet adlı programın sunuculuğunu da yapmaktadır.

Meltem Acet evli mi?

2019'dadünya evine giren Meltem Acet 14 yıl süren evliliğinin ardından eşi Onat Acet'ten ayrılmıştır. Onat Acet ile olan evliliğinden Ela isminde bir kız çocuğuna sahiptir. Boşanmasının ardından eşinin soy ismini kullanmaya devam eden isim, şu anda evli değildir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal