HaberTürk canlı yayınında spiker ve muhabir birbirine iltifat yağdırdı

HaberTürk muhabiri Hüseyin Öztel ile Habertürk'te sunucu Hülya Hökenek'ün canlı yayında kurdukları diyalog sosyal medyada gündem oldu.

11.03.2022-14:21 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-08:40)

Habertürk'te sunucu Hülya Hökenek ve meteroloji mühendisi Hüseyin Öztel arasında yaşanan bir diyalog sosyal medyada gündem oldu. Spiker ve muhabir iltifat yarışına girdi.

Habertürk'te sunucu Hülya Hökenek  hava durumu aktarması için meteroloji mühendisi Hüseyin Öztel'e bağlandı. İkili arasında samimi diyalog yaşandı. 

Sen daha güzel görünüyorsun

İkili kar yağışını yorumlarken:

- "Çok güzel yağıyor şu an." 

+ "Sen de çok güzel görünüyorsun." 

- "Sen daha güzel görünüyorsun, beyaz beyaz kar gibi." diyaloğunda bulundu. O anlar ise sosyal medyada gündem oldu.

Eşinden yanıt geldi

Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel’in eşi Zeynep Mengi ise gündem olan bu diyaloğa ilişkin olarak sosyal medyada: “İltifat etmek güzeldir, destekliyorum.” ifadelerinde bulundu.

Hülya benim arkadaşım

Yaşanan diyalog hakkında konuşan Öztel: "Bu diyaloğun bu denli gündem olacağı aklıma bile gelmezdi. Hülya Hökenek benim arkadaşım. Tıpkı kanalda çalışan diğer arkadaşlar gibi. Şirket içerisinde birbirimize sıcak davranıyoruz. İnsanların yüzünde tebessüme vesile olduysak buna ancak sevinirim." ifadelerini kullandı.

Kısa süreli ünlü oldum

Sözlerini sürdüren Hüseyin Öztel: "Yıllardır hava olaylarıyla ilgileniyorum bu denli ünlü olmamıştım. Arkadaş muhabbetinden de olsa kısa süreli ünlü oldum." şeklinde konuştu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal