Habertürk Para Gündem'de Ebru Baki neden yok, ayrıldı mı?

Habertürk ekranlarında izleyiciyle buluşan Para Gündem programının sunucusu Ebru Baki’nin bugün ekranda olmaması merak konusu oldu. İzleyicilerin ekranlarda görmeye alışık olduğu Ebru Baki’nin bugün programda olmaması gündem oldu. İzleyiciler, Para Gündem’de Ebru Baki neden yok? Ebru Baki ayrıldı mı? Gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

05.04.2022-11:16 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-11:16) Habertürk Para Gündem'de Ebru Baki neden yok, ayrıldı mı?

Habertürk ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Para Gündem programında, sunucu Ebru Baki’nin olmayışı merak konusu oldu. 5 Nisan 2022 tarihli programda Baki’yi göremeyen izleyiciler, başarılı sunucunun neden ekranlarda olmadığını araştırmaya başladı. Program sonrası, Ebru Baki Para Gündem’de neden yok? Ebru Baki Habertürk’ten ayrıldı mı? Gibi sorular gündeme geldi.

Ekranların aranan yüzü Ebru Baki, hafta içi her gün Habertürk ekranlarında Para Gündem isimli programı izleyicilerle buluşturuyor. Habertürk kanalının Ekonomi Müdürü de olan sunucu Ebru Baki’nin bugün yayınlanan programda olmayışı merak konusu oldu. İzleyiciler, başarılı ekonomi yorumlarıyla ve programdaki konuklarıyla aralarında geçen eğlenceli diyaloglarıyla izleyicilerin sempatisini kazanan Ebru Baki’nin yokluğunun nedenini araştırıyor.

Ebru Baki

Ebru Baki programda neden yok?

5 Nisan Salı günü yayınlanan programda olmayan sunucu Ebru Baki, 4 Nisan günü ekranlara gelen programda bir süre ekranlarda olmayacağını açıklamıştır. Sevilen sunucu Ebru Baki, yokluğunda programı bir süre Meltem Acet’in sunacağını bildirmişti. Baki’nin açıklamasından haberi olmayan izleyiciler ise Ebru Baki neden yok? Sorusuna yanıt arıyordu.

Ebru Baki dönene kadar programın sunuculuğunu üstlenen Meltem Acet, Baki’nin yokluğuna ilişkin yaptığı açıklamada, başarılı sunucunun 1 hafta izinli olduğunu belirtti. Açıklamaların ardından Ebru Baki’nin Habertürk kanalından ayrılmadığı, bir süre ekranlarda olamayacağı ortaya çıktı. Baki, izin süresinin ardından ekranlara dönerek izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal