Ebru Baki kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ebru Baki evli mi? Ebru Baki hakkında bilgiler

Habertürk ekranlarında seyirciyle buluşan ''Para Gündem'' adlı programının sunucusu Ebru Baki, asgari ücret hakkında yaptığı konuşmalardan sonra gündemde yerini aldı. Yaptığı yorumlar sonrasında Ebru Baki kim, kaç yaşında, nereli, evli mi soruları internet üzerinden araştırılmaya başladı. İşte, Ebru Baki hakkında detaylar haberimizde.

19.03.2022-18:16 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-18:21) Ebru Baki kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ebru Baki evli mi? Ebru Baki hakkında bilgiler

İnternet üzerinden en çok araştırılanlar arasında yer alan Ebru Baki sunuculuğunu yaptığı programda yaptığı yorumlar sonrası merakları arttırdı. Ekonomi ile ilgili program yapan Ebru Baki, her sabah 09.00 ve 12.00 saatleri arasında Habertürk ekranlarında yerini alıyor. Ebru Baki kimdir? Ebru Baki evli mi? Ebru Baki kaç yaşında? Ebru Baki hakkında merak edilenler değerli okurlarımız için haberimizde yer verdik. 

Ebru Baki kimdir?

Ebru Baki kimdir? 

1975 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Ebru Baki, başarılı bir gazeteci olmayı başarmıştır. Eğitim hayatını Marmara Üniversitesi'nde tamamladıktan sonra Hürriyet Gazetesi Ekonomi Servisi'nde staj yaptı. 

45 yaşında olan başarılı gazeteci Ebru Baki, Marmara Üniversitesi'nden okul ve bölüm birincisi olarak mezun olmuştur ve Cumhuriyet Dergisinde yayınlanan bazı haber ve fotoğrafları çeşitli ödüllere layık görülmüştür.

 Ebru Baki, çeşitli burslara da layık görüldü. Staj döneminden CNN Türk'teki çalışma hayatına Hürriyet gazetesinde 7 yıllık bir çalışma hayatı geçiren Baki, CNN Türk'te ekonomi haberlerini sundu.

Ebru Baki, hafta içi her gün Habertürk ekranlarında ''Para Gündem'' programında sunuculuk yapmaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal