EDHO başlıyor mu? Hasret sona erdi! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başlayacağı tarih belli oldu

Ekranların sevilen dizisi EDHO başlamasına sayılı günler kala final kararıyla sevenlerini üzmüştü...

05.04.2022-10:40 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-15:03)

Atv ekranlarında yayınlanan salı günlerinin reyting şampiyonu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7.sezon yayın hayatına bir kaç gün kala Oktay Kaynarca'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ekranlara veda etmişti. Geri dönmesi beklenen ve sosyal medyada zaman zaman çıkan iddialarla çok konuşulan EDHO ekranlara geri döneceği yine gündeme bomba gibi düştü.Oktay Kaynarca Sosyal Medyadan Duyurdu

Yönetmen koltuğunda Onur Tan'ın olduğu, başrolü Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba gibi güçlü isimlerin yer aldığı ATV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kanal ile yapım arasında yaşanan sorunlar sebebiyle ekrana ani bir veda gerçekleştirmiş ve sevenlerini büyük üzüntüye sokmuştu. Dizinin başrolü Hızır Çakırbeyli olarak izlediğimiz Oktay Kaynarca sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile ani vedayı doğrulamıştı. Altı sezon boyunca salı günlerinin fenomeni haline gelmişti. Geri dönmesi beklenilen dizi için güzel haber geldi. 

EDHO eski bölümleriyle dönüyor

Tekrar bölümleriyle ekrana dönecek olan dizinin A2 ekranlarında olacak. Youtube üzerinden eski bölümleriyle  yayınlanmaya devam eden dizinin sevenlerine güzel haber geldi.  EDHO 5 Nisan Salı günü yayın hayatına geri dönüyor, hafta içi her gün saat 19:45 de A2 kanalında yayın hayatına başlıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal