Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bitti mi, yeniden başlayacak mı? EDHO için kollar sıvandı

ATV’nin sevilen yapımı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi final kararı ile sevenlerini üzdü. Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca’dan yeni bir açıklama geldi. Oktay Kaynarca, başrolünde yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeniden ekranlara olup olmayacağı hakkındaki iddialara yanıt verdi. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok? EDHO final mi yaptı? İşte merak edilen soruların yanıtı…

07.03.2022-22:09 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-22:10) Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bitti mi, yeniden başlayacak mı? EDHO için kollar sıvandı

26 Ekim tarihinde başlaması beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi aldığı ani final kararı ile sevenlerini üzdü. Dizinin final kararı hakkında peş peşe yapılan açıklamalar ile dizinin artık yayınlanmayacağı açıklandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca’dan gelen yeni açıklama sonrası dizinin tekrar ekranlara dönüp dönmeyeceği merak edilmeye başladı. Nişantaşı’nda görüntülenen Kaynarca’dan EDHO hakkında neler söylediği araştırılıyor. Peki,  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok? EDHO final mi yaptı? İşte merak edilen soruların yanıtı…

Oktay Kaynarca'dan EDHO açıklaması 

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Hızır’ı Oktay Kaynarca geçtiğimiz gün gazetecilerin sorularını yanıtladı. EDHO hakkında yeni açıklamalarda bulunan Kaynarca, "Artık başka kanalla mümkün değil, bitti." açıklamasında bulundu. Başka bir dizide yer alıp almayacağı soruları yöneltilen ünlü oyuncu muhabirlerin bu sorusuna "Hayat bu belli olmaz" açıklamasında bulundu. Kaynarca, güneş batana kadar süren çekimlerde Rus modelle objektiflere birbirinden farklı pozlar verdi.

Oktay Kaynarca hayranlarına teşekkür etti

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başrol oyuncusu Oktay Kaynarca Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"At sırtında dünyayı fethetmek kolaydır. Zor olan attan indiğinde fethettiğini yönetebilmektir" Cengiz Han....

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın değerli izleyicisine; yayına başladığımız ilk günden itibaren hiç eksilmeyen ilginize, sevginize, bizi ailenizden birileri olarak görmenize, sorgusuz sualsiz yüreklerinize kazırcasına sahiplenmenize, son ana kadar devam etmesi için beslediğiniz umutlarınıza sonsuz teşekkür ederim...

Yedi yıl birlikte yol yürüdüğüm, birçok rekoru, başarıyı, mutluluğu, acıyı, sevinci birlikte yaşadığım 'EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ' ekibinin en büyüğünden en küçüğüne, emeği geçen bütün arkadaşlarıma; son dönem yaşanan bütün olumsuzluklara karşı duruş biçiminiz, etik tavrınız, iş disiplininiz ve yaşadıklarınıza rağmen sabrınız için yüreklerinizden öpüyorum.

Ellerinize yüreklerinize sağlık. Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşçakalın…"

EDHO son bölümde neler oldu?

199. bölümüyle ekranlara veda eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da neler yaşandığı merak ediliyor. Hızır tarafından iyice köşeye sıkıştırılan her şeyin arkasındaki adam Savaş, Alparslan tarafından öldürüldü. Dizi final yaparken sevenleri üzgün gözlerle son bölümü izledi. Dizide Hızır tutuklanırken ailenin yeni lideri ise İlyas Çakırbeyli oldu.

EDHO'nun son bölümünde, Yaman Korkmaz, ailesiyle birlikte namlunun ucuna gelir. Hamdi Baba da Şahin Ağa'yı Savaş'ın elinden kurtardığı için büyük düşmanla karşı karşıya kalır.

Savaş'a karşı geri adım atmayan Yaman, Hızır Çakırbeyli için hayatını ortaya koyar. Kimsesiz olan Doğan'ın ölümü ile Çakırbeyli ailesini ve dostlarını çok üzülür. Bu durum karşısında Savaş ve ekibi zafer kazandığı düşüncesiyle büyük sevinç yaşar.

Yaşanmışlıkları ve deneyimi ile kartların tekrar dağıtılmasını amaçlayan Hızır Çakırbeyli, her şeyi göze alır. Kendi canını ortaya koyan Hızır Reis’in kafasında planları vardır. Hızır Çakırbeyli'nin bu planındaki kilit isim ise Alpaslan Çakırbeyli'dir. Savaş’ın mekanına giriş yapan Alpaslan Çakırbeyli, amcası Hızır Çakırbeyli'nin hayatının söz konusu olduğunun bilincindedir. Alpaslan, amcasını korumak için her şeyi yapar.

Diğer yandan İlyas Çakırbeyli ve Behzat Façalı, Rıdvan'ın oyuna dahil ettiği Savaş'ın yanına geçen Volkan ve Koray'ın peşine düşer. İntikam almak isteyen Behzat Façalı ve Hızır Ali Çakırbeyli bu hedeflerine biraz daha yaklaşırlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal