Muazzez Abacı Alzheimer mı oldu, sağlık durumu nasıl? Sevilen sanatçıdan üzen haber

Türk sanat müziğinin efsane isimlerinden Muazzez Abacı'nın sağlık durumu hakkında sevenlerini üzen iddialar ortaya atıldı. Sanatçının Alzheimer'a yakalandığı yönündeki iddialara ünlü isme en yakın kişiden açıklama geldi.

07.03.2022-19:28 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-19:31) Muazzez Abacı Alzheimer mı oldu, sağlık durumu nasıl? Sevilen sanatçıdan üzen haber

Türk sanat müziğinin yaşayan efsanelerinden 74 yaşındaki Muazzez Abacı'nın Alzheimer'a yakalandığı yönünde birtakım iddialar ortaya atıldı. Ses sanatçısı Onur Akay tarafından ortaya atılan iddia, sanatçının sevenlerini üzmüştü. Abacı'nın uzun süredir sahnelerden uzak olması da bu iddiayı güçlendirirken, sanatçının menajerinden konuya ilişkin açıklama geldi.

Muazzez Abacı'nın menajeri Taner Budak sosyal medya üzerinden bir açıklama yayınlayarak sanatçının Alzheimer'a yakalandığı yönündeki iddiaları yalanladı.

Muazzez Abacı

Menajerinden Açıklama Geldi

Sosyal medya hesabı üzerinden konuya son noktayı koyan Taner Budak sanatçının şu an Amerika'da olduğunu ve sağlık durumunun da gayet iyi olduğunu belirtti.

Budak, sanatçının kısa zamanda Türkiye'ye ve sahnelere döneceğini vurgulayarak, Abacı hakkında asılsız iddialar ortaya atanlara da hukuk önünde hesap sorulacağını söyledi.

Muazzez Abacı1

Yasal İşlem Başlatılacak

Açıklamanın devamında ise şu sözlere yer verildi;

"Şu anda Amerika'da bulunan sayın Muazzez Abacı'nın sağlık durumu hakkında bir internet sitesinde çıkan haberin aslı yoktur. Sayın Muazzez Abacı'nın sağlık durumu gayet iyi olup, en yakın zamanda Türkiye'ye dönerek, sahne çalışmalarına devam edecektir. Bu haberi yapan internet sitesi hakkında sanatçının avukatı gerekli yargı işlemlerine başlayacaktır. Bu süreçte bilgi almak için arayan siyaset, sanat ve medya dünyasından dostlarımıza ve kamuoyuna teşekkürlerimizi sunarız. Saygılarımla..."

Son olarak Harbiye Açıkhava’da Mustafa Keser ile birlikte sahne alarak sevenleriyle buluşan Muazzez Abacı'nın, sahnelere ne zaman geri döneceği ise merak konusu oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal