Survivor Yasin diskalifiye mi olacak? Acun Ilıcalı'nın Yasin çıkışı merak uyandırdı

TV8 ekranlarında izleyicinin severek takip ettiği programlardan olan Survivor bu hafta Acun Ilıcalı'nın ani çıkışı ile gündem oldu. Yasin'in diskalifiye edildiği iddialarının ardında yatan Ilıcalı'nın ani çıkışı hakkında birçok yorum yapıldı.

07.03.2022-18:02 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-18:34) Survivor Yasin diskalifiye mi olacak? Acun Ilıcalı'nın Yasin çıkışı merak uyandırdı

Survivor All Star yarışmasının son bölümü dün izleyici ile buluştu. Heyecanlı ödül oyunundan sonra konsey toplantısı yapıldı. Yasin Obuz ise konseyde odak noktası oldu. Tartışma yaşayan Yasin'e, Ilıcalı öyle bir çıkış yaptı ki herkes şok oldu. 

Acun Ilıcalı, "Yani ben şunu artık söylemek istiyorum.."

Yasin Obuz konseyde tarışmaların odak noktası oldu. Acun Ilıcalı ise " Yani ben şunu artık söylemek istiyorum. Burada bulunan yarışmacıların %80'iyle ciddi bir samimiyetim var. Burası All Star, ben yarışmacıları çok seviyorum, hepsiyle fotoğrafım var. Biz bir aileyiz ama önemli bir konu var. Bunu bilmeniz gerekiyor." dedikten sonra sözlerine herkesi şok edecek bir şekilde devam etti. 


"Bak Yasin açık olacağım."

Ilıcalı, Yasin'in tartışmaları üzerine, "Bak Yasin açık olacağım. Sana baktığımda problem odaklı, sürekli haksızlığa uğradığını iddia eden, kendisine düşmanlar yaratan, ileri geri konuşan, ağzından çıkanı kulağı duymayan bir tipsin. Sen orada diyorsun ki, ' Acun Ilıcalı gelsin, yine bana racon kesemez' diyorsun. Bunun başı benim, kurallara uymazsan seni buradan yollarız. Benim adımı ortalığa karıştıramazsın." dedi. Söylediği bu sözler ise gündemde bomba etkisi oluşturdu. Ardından ise Obuz'un diskalifiye olup olmadığı merak edilmeye başlandı. Ancak açıklamasından sonra Acun'dan tekrar bir açıklama gelmedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal