Oktay Kaynarca Yalnız Kurt Dizisine mi Transfer Oluyor? Ünlü Oyuncu Konu Hakkında İlk Açıklamayı Yaptı

Ekranların sevilen oyuncusu Oktay Kaynarca, doğum günü organizasyonunda özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. İşte habere ilişkin o detaylar…

29.01.2022-13:50 - (Son Güncelleme: 29.01.2022-13:50)

Yer aldığı birçok dizi ve filmde gösterdiği oyunculuk performansıyla adını sektöre altın harflerle yazdıran başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, rol aldığı son projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile adından sıkça söz ettirmişti. Ekranlara aniden veda eden diziden sonra bir süre ortalıkta gözükmeyen ünlü oyuncu Kaynarca, önceki gün doğum günü organizasyonunda basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Canlandırdığı karakterlerle adından sıkça bahsettiren yakışıklı oyuncu, hem iş hayatına hem de özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Birbirinden ünlü isimlerin organizasyon için bir araya geldiği gecede, Kaynarca’nın kameralara yansıyan mutlu halleri de gözlerden kaçmadı. 

EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

ATV ekranlarına damgasını vuran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli diziden sonra ekranlara kısa bir süre ara veren ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, önceki gün doğum günü organizasyonunda görüntülendi. Birbirinden ünlü isimlerin bulunduğu gecede, Mahsun Kırmıgül, Kubat, Oya Başar, Selçuk Yöntem gibi isimler Kaynarca’nın doğum gününü kutlamak için ünlü oyuncuyu yalnız bırakmadılar. 57 yaşına giren başarılı oyuncu yaşı sorulduğunda ise ‘’Bu mutlu günümde beni yalnız bırakmayan ve burada olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, bugün 39 yaşımdan gün aldım’’ şeklinde esprili bir yanıt vererek doğum gününe katılan arkadaşlarının yüzünü güldürdü. Ünlü oyuncuya hediye olarak altın takan bir arkadaşına Kaynarca; ‘’Pandemi nedeniyle zor seneler geçiriyoruz, şu bela başımızdan bir gitse de rahatlasak. Bu süreç içerisinde birlik ve beraberliğe, morale ihtiyacımız var. Bu memleket çok badireler atlattı ve bunu da hiçbir ülkede olmayan dayanışma desteği ile atlattı’’ ifadelerini kullandı.

OKTAY KAYNARCA

YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

Ekranlara verdiği kısa süreli aranın ardından hem yapımcı hem de oyuncu olarak yeniden döneceğinin müjdesini veren ünlü oyuncu; ‘’Bu yıl yapımcı olarak beni göreceksiniz, çok büyük bir iş yapacağız. Aynı zamanda oyuncu olarak da ekranlarda olacağım. ATV’de olacak bu işimiz, haziran ayı başında çekimlere başlayacağız, eylülde yayına çıkmış olacak. Gerçekten çok yorucu olacak, çekim yaparken bu kadar yorulmamıştım, herkesle tek tek ilgileniyorum. Çekim, cast iki kat daha fazla çalışıyorum’’ ifadelerini kullandı. ATV ekranlarında yeni başlayan ‘’Yalnız Kurt’’ isimli diziye transfer olacağı konuşulan ünlü oyuncunun bu açıklamalarından sonra, farklı bir yapımla izleyici karşısına geleceği de kesinleşmiş oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal