Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Çiftinin Doğmamış Bebeklerine Teklif Edilen Reklam Ücreti Dudak Uçuklattı!

Ekranların sevilen oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer’in bebeklerine reklam üstüne reklam yağıyor. İşte bir firmanın reklam ücreti olarak sunduğu teklif…

29.01.2022-12:32 - (Son Güncelleme: 29.01.2022-12:32)

Yer aldığı birçok dizi ve filmde göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla adından başarıyla söz ettiren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 2016 yılında stil danışmanı Başak Dizer ile hayatını birleştirmeye karar verdi. dolu dizgin aşklarını evliliğe taşıyan ünlü çift, magazin gündeminden uzakta ilişkilerini yaşarken son zamanlarda ünlü çift en çok konuşulan ünlü isimler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz aylarda hem yakın dostlarını hem de hayranlarını sevindirecek müjdeli haberi duyuran ünlü çift, bebek beklediklerini duyurmuştu. Magazin gündemine ve sosyal medyaya damgasını vuran bu haberden sonra, Tatlıtuğ-Dizer çiftine reklam üzerine reklam yağmaya başladı. Akşam gazetesinin yaptığı habere göre bir mobilya markası Başak Dizer ve bebeğinin oynayacağı bir reklam filmine milyonluk teklif sundu. 

TATLITUĞ TEKLİFE SICAK BAKMADI

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin duyurduğu bebek müjdesinden sonra ünlü çifte reklam teklifleri yağmaya başladı. Birçok firma henüz doğmayan minik Tatlıtuğ’a reklam filmleri için teklif sunarken, bir mobilya firmasının daha reklam için Dizer’le iletişime geçildiği öğrenildi. Ünlü oyuncunun stil danışmanı eşi ve doğmamış bebekleri için yapılan teklif ise tam tamına 200 bin dolar yani 2.7 milyon TL olduğu iddia edildi. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un ise eşine yapılan bu teklife sıcak bakmadığı ve Dizer’in de oynamak istememesi nedeniyle teklifi reddettiği ortaya çıktı. Henüz doğmamış bebeğe yapılan bu teklif için markalar tepki çekerken, Dizer'in para için çocuğunu ön plana sürmemesi de takdir topladı. Ünlü oyuncu Tatlıtuğ baba olacağının heyecanını şu sözlerle ifade etmişti; ‘’Çok mutlu olduk. Öncelikle bu güzel duygumuzu paylaşan herkese çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir duygu, çok mutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz de daha yeniyiz bu süreçte. Önce sağlıklı olsun, sağlıklı gelsin. İsim daha düşünmedik, akışına bıraktık’’ dedi. 

kıvanç tatlıtuğ

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal