Survivor Nisa Bölükbaşı’nın rakibi Nagihan Karadere’nin doping aldığını iddia etmesi ünlü yarışmacıyı çılgına çevirdi

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmasında Nisa Bölükbaşı Nagihan Karadere'nin doping kullandığını iddia etti. İşte habere ilişkin o detaylar...

05.04.2022-10:25 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-10:45)

Ekranların en sevilen yarşma formatları arasında yer alan Survivor All Star'da tansiyon bir an olsun düşmüyor. Zorlu ada koşulları, oyun parkurları ve özlemin de üstüne eklenmesiyle yarışmacılar bir hayli zor durumla aynı anda mücadele ediyor. Önceki gün yine ada konseyinde bir araya gelen yarışmacılardan Nagihan Karadere'nin gözyaşları Survivor gündemine damga vurdu. Yıllardır yarışmaya katılan ve her seferinde pek çok başarılı performansa imza atan ünlü sporcunun adadaki gergin tavırları Acun Ilıcalı'nın gözünden kaçmadı. Bunun üzerine Ilıcalı da ada konseyinde bu konuyu masaya yatırarak bu durumu Nagihan'a sordu. Nagihan ise konuya ilişkin olarak; ''Sakatlığımın vermiş olduğu psikolojik tramva var. Kendimle aslında savaşım, rakipler de çok güzel kullanıyor. Karşı takımdan itiraz eksik olmuyor. Ben keyif alamıyorum, keyif alamadığım için otomatik geriliyorum. Her seferinde kendimi tutmaya çalışıyorum. Açıklayamayacağım sıkıntılarım var. Bunları kendi içimde yaşıyorum'' diyerek gözyaşlarına boğuldu. 

Survivor Nagihan gözyaşlarına hakim olamadı

Nagihan: Lütfen kimse bana yalancılıkla iftira atmasın

Survivor'ın en iddialı yarışmacısı Nagihan Karadere ile Nisa Bölükbaşı arasında yaşanan gerginlik adaya damga vurdu. Nagihan kendisine çirkin ve çirkef yakıştırmalarına kızarak; ''Benim nevrim dönüyor. Kimse kusura bakmasın. Her şeyi göze alarak geldim. Lütfen kimse bana yalancılıkla iftira atmasın. Biz buranın külünü toprağını yutmuş insanlarız. Eminim hepsinin idolüyümdür burada'' çıkışında bulundu. Bunun üzerine Acun Ilıcalı Nagihan'ı sakinleştirmeye çalışarak ada konseyini sonlandırdı. Yeni bölüm fragmanında ise ortalığı daha çok karıştıracak söylemler ortaya çıktı. Nisa Nagihan'a dönerek; ''Daha önce bu problemleri olduğunu biliyorum. Doping testinden yakalandın ya...'' deyince bu sözler üzerine Nagihan; ''Ben dopingden yakalanmadım. 11 yıllık rekorum hala orada bekliyor'' şeklinde bir yanıt veriyor. Büyük bir skandalı ortaya atan Nisa ve Nagihan'ın ilerleyen günlerde arasının nasıl olacağı ise merak konusu oldu. Yaşanan bu tartışma sonrası ise Survivor'ın sıkı takipçileri arasında yer alan ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan konuya ilişkin yanıt ise gecikmedi. Akalın; ''Hatalı çıkış doping değil'' notuyla bir haberi paylaştı. Çok konuşulan ve hem magazin gündemini hem de sosyal medyayı sarsan bu tartışmaların ardından ilerleyen günlerde ne olacağı merak konusu oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal