Bergen filmi ne kadar izlendi, hasılatı ne kadar? Farah Zeynep filmden ne kadar para kazandı?

Acıların Kadını olarak tanıdığımız şarkıcı Bergen'in hayat hikayesinin anlatıldığı Bergen filmi 4 Mart tarihinde vizyona girmiş ve seyirciden yoğun ilgi görmüştü. Vizyona girmesinin üzerinden 1 ay geçmesine rağmen hala gündemdeki yerini koruyan filmin hasılatı ve başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah'ın filmden kazandığı ücret merak konusu oldu. İşte filmin hasılatı ve Farah Zeynep Abdullah'ın kazancı...

04.04.2022-17:15 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-17:15) Bergen filmi ne kadar izlendi, hasılatı ne kadar? Farah Zeynep filmden ne kadar para kazandı?

Bergen filminde ortak yapımcı olmasının yanı sıra başrol olarak da karşımıza çıkan başarı oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın toplam kazancının 40 milyon lira olduğu söyleniyor. Abdullah'ın bu kazancı kısa süre içinde sosyal medyada gündem olurken güzel oyuncudan konuyla ilgili cevap da jet hızıyla geldi.

Bergen filmi ne kadar hasılat yaptı?

Uzun zamandır merakla beklenen Bergen filmi 4 Mart tarihinde vizyona girdi. Seyirci tarafından yoğun ilgi gören film şuana kadar 4 milyon 868 bin 250 kişi tarafından izlenerek 142 milyon 836 bin 200 TL hasılat elde etti.

 

Hakkında çıkan gelir haberleri sonrasında sessizliğini bozan Farah Zeynep Abdullah Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile çıkan haberlere tepki gösterdi. Güzel oyuncu paylaşımında, "Bugün yine geri zekalı bir haber yazılmış benimle ilgili, çok hastaydım da vallaha bir şey de yazmadım ama gereksiz. Hem ayıp hem de uydurulmuş bir haber. Bu haberi yapacak kadar zamanı çok olan kimmiş ona da yarın bakacağım. Kaynağını da merak ettim gerçi üstüne oturduğu kaba et olduğu düşüncesindeyim." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal