Bergen filminden 40 milyon TL kazandığı iddialarına sinirlenen Farah Zeynep Abdullah sosyal medyadan ateş püskürdü

Acıların kadını Bergen filminin ünlü oyuncusu Farah Zeynep Abdullah, hakkında çıkan iddialara yanıt verdi. İşte habere ilişkin o detaylar...

04.04.2022-14:54 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-16:05)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan Farah Zeynep Abdullah, ilk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Yer aldığı her projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazınan ve birçok başarılı yapımda rol alan ünlü oyuncu son olarak TRT1 ekranlarının en sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda yer almıştı. Burada gösterdiği performansla bir kez daha herkesi oyunculuğuna hayran bırakan ünlü oyuncu, acıların kadını Bergen'in hayatının anlatıldığı filmde rol alarak beyaz perdede izleyiciyle buluştu. Sinema severlerin büyük bir ilgiyle izlediği Bergen filmi ise gişe rekorları kırarak göre 4 milyon 868 bin 250 kişi tarafından izlendi. Hem çok eleştirilen hem de çok beğenilerek izlenen filme dair bir iddia ise Farah Zeynep Abdullah hakkında atıldı. 

Abdullah: Ayıp ve uydurma bir haber 

Filmin başrolü Bergen'i canlandıran ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın vizyona giren filmden 40 milyon lira civarında kazanç sağladığı iddia edildi. Kısa sürede hem sosyal medyada hem de magazin gündeminde hızla yayılan bu konuya ilişkin olarak ise ünlü oyuncu sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Bu iddiayı ortaya atan kişileri hedefine alan Abdullah; ''Bugün yine gerizekalı bir haber çıkmış hakkımda, çok hastaydım da valla bir şey de yazmadım ama gereksiz, ayıp ve uydurma bir haber, bunu yapan zamanı bol olan insan kimmiş ona da bakacağım, kaynağını merak ettim gerçi üstüne oturduğu kaba et olduğunu tahmin ediyorum'' ifadelerini kullandığı bir not düştü. Ünlü oyuncu oynadığı rolle ilgili verdiği röportajda; ''Bir kadın anlatıyoruz. Hiçbir insan birkaç tamlamayla anlatılamaz. Beni cezbeden senaryo oldu. Daha objektif, ne olursa olsun güçlü tarafından bakılması. Çünkü yaşadığı acıların tarifi yok. Bergen gibi çok tanınan bir insanı canlandırmak büyük bir sorumluluk gibi algılanabiliyor. Benim için senaryoda yazan önemli. Ben senaryoda yazılan kıza odaklandım. Bergen’in şarkılarını referans alarak, elimden geleni yapmaya çalıştım'' şeklinde anlatmıştı. 

Farah Zeynep Abdullah'tan Bergen çıkışı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal