Bergen filmi ne kadar izlendi? Bergen gişe ve izlenme rakamları

Bergen filmi vizyona girdiği günden itibaren gündemden düşmedi. Büyük beğeni toplayan Bergen filmi, gişe rekorlarını da beraberinde getirdi. Büyük ses getiren filmin gişe rakamları merak konusu olurken, birçok kişi Bergen filminin izlenme rakamları ne? Gişe rakamları ne? Gibi soruları araştırıyor.

29.03.2022-15:25 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-15:25) Bergen filmi ne kadar izlendi? Bergen gişe ve izlenme rakamları

Şarkıcı Bergen'in hayat hikayesini konu alan Bergen filmi, vizyona girdiği ilk günden itibaren büyük yankı uyandırdı. 4 Mart tarihinde izleyiciyle buluşan film, şarkıcı Bergen'in hayat hikayesini konu alıyor. Sesiyle büyüleyen Bergen hayat hikayesiyle de birçok kişiyi derinden etkilerken film, iki farklı alanda rekora imza attı.

Oyuncularıyla, konusuyla gündemden düşmeyen Bergen filminin yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper üstlenirken, başrollerini de Farah Zeynep Abdullah ile Erdal Beşikçioğlu paylaşıyor. Gişe rekortmeni filmin yapımcılığını ise Orchestra Connect yapmaktadır.

Bergen

Rekor kırdı!

Ünlü arabesk sanatçısı Bergen'in hüzünlü hayat hikayesini izleyiciyle buluşturan film, 'En iyi biyografi filmi açılış rekoru' ile 'tüm zamanların en yüksek drama filmi açılış rekoru'nu kırdı.

4 Mart'ta vizyona giren Bergen filmi, bu zaman kadar 4 milyon 868 bin 250 izlenme sayısına ulaştı. Film ilk gösteriminin ardından sinema salonlarını doldurdu. Uzmanlar, Bergen filminin 10 milyon gişe rakamına ulaşacağını değerlendiriyor.

Bergen filmi, ilk haftasında 718 bin 43 izlenme sayısına ulaşarak, biyografi alanında büyük yankı uyandıran Müslüm filminin ilk haftasında gördüğü 600 bin 141 izlenme sayısını geride bıraktı.

İzleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği Bergen filmi, bu zamana kadar 142 milyon 836 bin 200 TL hasılat elde etti. Bergen filmi 2 haftalık hasılatı ile 36 hafta vizyonda kalan ve 84 milyon 601 bin 438 TL hasılat elde eden Müslüm filmini ardında bıraktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal