Cüneyt Arkın kitabında Kemal Sunal'ın ünlü şarkıcı Orhan Gencebay'ı hiç sevmediğini yazınca ortalık karıştı!

Usta oyuncu Cüneyt Arkın, çıkardığı kitabında Orhan Gencebay hakkında verdiği detay, ünlü arabeskçinin sinirlenmesine neden oldu. İşte o detaylar...

29.03.2022-15:16 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-15:25)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan ve oyunculuk sektöründe canlandırdığı karakterlerle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Cüneyt Arkın, rol aldığı dönemlerde adından başarıyla söz ettirmiş isimler arasında yer alıyor. Bir döneme damgasını vuran usta oyuncu, "Benim Kahramanın Türk Halkıdır" ismini verdiği kitabını çıkardı. Arkın'ın kaleme aldığı kitapta ünlü şarkıcı Orhan Gencebay ve Kemal Sunal hakkında anlattığı bir anısı ise ünlü arabeskçinin konuya sinirlenmesine neden oldu. 

Gencebay: Cüneyt Arkın’ın söylediği her şey yalan!

"Benim Kahramanın Türk Halkıdır" isimli kitabın yazarı olan Cüneyt Arkın, kitabında Kemal Sunal'a dair bir anısını anlattı. Başarılı oyuncu Arkın; ''Bir gün Hilton’un lobisinde oturuyoruz. Gözü bir yere takıldı. Baktım, 60 yıllık müzik birikiminin üzerine çökmüş Arap’tan yürüttüğü şarkılarla bir anda meşhur olmuş bir arabeskçi. Asansöre bindi, yukarı çıktı. Kemal Sunal, ‘Bu herif gibiler ancak asansörle yükselir’ dedi'' şeklinde bir ifade kullandı. Ünlü oyuncu Cüneyt Arkın'ın bu sözlerinden sonra ise gözler arabesk müziğin en önemli isimleri arasında yer alan Orhan Gencebay'a çevrildi. Kemal Sunal'ın bahsettiği arabeskçinin Orhan Gencebay olduğunun iddia edilmesinin ardından ünlü şarkıcı da; ''Cüneyt Arkın'ın söylediği her şey yalan! Nedir bu zavallılık? Cüneyt Arkın'a hayret ediyorum, ben ona ne yaptım ki?" diyerek isyan etti. Bunun üzerine Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal da düşüncelerini paylaşarak; ''Cüneyt Arkın yanlış hatırlıyor. Kemal kimse için böyle konuşmaz'' şeklinde bir açıklama yaptı. 

Orhan Gencebay Cüneyt Arkın'a ateş püskürdü

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal