Survivor eleme adayları 1. 2. 3. ve 4. kim oldu? Yokluk adasında kimler var, elemeye kimler kaldı?

Survivor yarışmasının 4 Nisan tarihinde ekranlarda olan 69. bölümünde dokunulmazlığı kazanan Ünlüler takımı olurken, Gönüllüler takımı bir eleme adayı çıkardı. Pek, Survivor eleme adayları 1. 2. 3. ve 4. kim oldu? Yokluk adasında kimler var, elemeye kimler kaldı? İşte, Survivor All Star 69. bölüm özeti..

05.04.2022-09:54 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-09:54) Survivor eleme adayları 1. 2. 3. ve 4. kim oldu? Yokluk adasında kimler var, elemeye kimler kaldı?

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programı Survivor All Star tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmacı sayıları her hafta yapılan elemelerle azalırken yarışmanın 4 Nisan tarihinde yayınlanan 69. bölümü büyük bir heyecanla izlendi. Ünlüler ve Gönüllüler eleme adayı belirlemek için dokunulmazlık oyunu oynarken oyunu kazanan kırmızı takım oldu ve konseyde eleme adayını mavi takım belirledi.

Survivor eleme adayları 1. 2. 3. ve 4. kim oldu?

Yarışmacılar son dokunulmazlık oyununda bireysel performansların ön plana çıkarırken dokunulmazlık yarışında kadınlar mücadelesi Ünlülüler 7 - 8 Gönüllüler olarak tamamlanırken erkekler mücadelesi ise Ünlülüler 8 - 3 Gönüllüler olarak bitti. Yarışmacılar daha sonra aralarında en iyileri çıkardılar ve düzenlenen oyun Ünlülüler 3 - 0 Gönüllüler şeklinde tamamlandı. Bu durumda, Ünlüler takımı dokunulmazlık oyununu 2-1 kazanmış oldu ve konseye Gönüllüleri gönderdi.

Survivor eleme adayları 1. 2. 3. ve 4. kim oldu?

Survivor eleme adayları 1. 2. 3. ve 4. kim oldu?

Survivor'ın daha önceden belirlenen 3 eleme adayının yanına 4. eleme adayı da 4 Nisan Pazartesi akşamı yapılan konseyde belirlendi. Konseye katılan Gönüllüler takımı potaya gidecek olan takım arkadaşını belirlemek için aralarında oylama yaptılar.

Oylamada Sude, Gökhan, Yağmur'un isimleri çıkarken Yağmur ve Gökhan'ın eşit oy alması sonrası bu kez açık oylamaya gidildi. Açık oylamada da yine Yağmur ve Gökhan'ın 5'er oy alması sonucu Gönüllülerin performans birincisi olan Anıl eleme adayını belirlemesi için söz verildi. Anıl'da 4. eleme adayı olarak Gökhan'ın ismini verdi.

Anıl'ın isim söylemesi sonrası Survivor eleme adaylarının 1. 2. 3. ve 4.'leri ise Barış, Gizem, Ardahan, Gökhan olarak sıralandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal