FOX TV Çalar Saat sunucusu İlker Karagöz kimdir?

FOX TV'nin hafta sonları sabah saatlerinde yayınlanan Çalar Saat programının sunucusu İlker Karagöz'ün 11 Nisan Pazartesi günü İsmail Küçükkaya'nın yerine de programı sunması izleyiciler tarafından sorgulanırken diğer taraftan da kim olduğu ve nereli olduğu araştırılıyor. Peki, FOX TV Çalar Saat sunucusu İlker Karagöz kimdir?

11.04.2022-11:14 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-11:14) FOX TV Çalar Saat sunucusu İlker Karagöz kimdir?

FOX TV'nin kadrosunda uzunca bir süredir yer alan gazeteci İlker Karagöz, bir sürer kanalın hafta sonları yayınlanan Çalar Saat programını sunuyor. 11 Nisan Pazartesi günü ise İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programını sunduğu görülen İlker Karagöz, programın sıkı takipçileri tarafında araştırılmaya başlandı.

FOX TV Çalar Saat sunucusu İlker Karagöz kimdir?

FOX TV Çalar Saat sunucusu İlker Karagöz kimdir?

Aslen Çanakkaleli olan İlker Karagöz 18 Mart 1980 yılında Muş'ta doğmuştur. İlker Karagöz ilk-orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra 1998 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nü kazandı. 2002 yılına kadar lisans eğitimini tamamlayan Karagöz, 2001 yılında ATV'nin kadrosuna stajyer olarak geçti. Üniversiteden mezun olduktan sonra kanalın kadrosuna daimi olarak alınan İlker Karagöz, 2007'de FOX TV'ye transfer oldu.

FOX TV Çalar Saat İlker Karagöz Kimdir?

İlker Karagöz Fox TV'ye geçtikten sonra Ankara Haber Merkezi'nde parlamento muhabiri olarak görev aldı. Bir süredir de her hafta sonu saat 8.30'da FOX TV'de Çalar Saat Hafta Sonu programıyla izleyicilerin karşısına çıkan İlker Karagöz, kendisi gibi haber sektöründe bulunan Damla Ünler Karagöz ile mutlu bir evliliği var bulunuyor.

FOX TV Çalar Saat İlker Karagöz Kimdir?

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal