Yoğun Bakımdaki Neslican Tay’ın Sağlık Durumu Hakkında Açıklama

Daha önce 3 kez kanseri yenmesine karşın 4. Kez bu hastalığa yakalanan ve tekrardan yaşam mücadelesine giren Neslican Tay'ın şarkıcı Haluk Levent, ziyarette bulunarak sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

19.09.2019-11:54 - (Son Güncelleme: 19.09.2019-11:51)

Sosyal medyada kansere karşı verdiği mücadele ile en çok konuşulan kişilerden biri olan Neslican Tay hakkında Haluk Levent açıklama yaptı.

Daha önce 3. Kez yendiği kansere 4. Defa yakalanan ve verdiği savaş ile sosyal medyanın gündemine oturan Neslican Tay’ın bacağında bulunan Tümör sebebiyle 2018 yılında bir bacağı kesilmişti.

Verdiği güçlü mücadele 7’den 70’e herkes tarafından takdir gören Neslican Tay  geçtiğimiz günlerde hastaneye yatırılmıştı.Şarkıcı Haluk Levent, Tay’ı hastanede ziyaret ederek sağlık durumu hakkında merak edilenleri paylaştı.

“DİRENİYOR”

Neslican’ı ziyaret eden şarkıcı Haluk Levent sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda “Bağcılardaydım az önce… Size Neslican Tay’ı anlatayım. Uyurken bile prensesler gibi… O kadar naif o kadar sevgi yüzlü ki. Savaşıyor şu anda. Direniyor! Tüm gücüyle savaşıyor… Haydi be canım kalk ayağa!” diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal