Yeniden Evlenen Eski Eşinin Sokak Sokak Arayıp Yüzüne Kezzap Döktü

Bünyamin Bardakçı isimli şahıs 2 sene önce boşandığı eşinin yeniden evlendiğini haber aldı. Bunun üzerine Konya'dan Antalya'ya giden Bardakçı, sokak sokak arayıp eski eşinin evini buldu. Kapıda bekleyen adam işe gitmek için evden çıkan eski eşinin yüzüne kezzap döküp kaçtı.

01.06.2019-13:15 - (Son Güncelleme: 01.06.2019-16:58)

Antalya'da bir otobüs şoförü, 2 sene önce boşandığı eşinin yüzüne kezzap attı. Ağır yaralanan kadın tedavi altına alınırken, saldırganın, eski eşinin tekrar evlenmesine sinirlendiği için saldırıyı yaptığı öne sürüldü.

Olay, saat 07.30 sularında Muratpaşa ilçesi Sedir Mahallesi'nde oldu. Konya'da ikamet eden otobüs şoförü Bünyamin Bardakçı ve Asiye Güzel, anlaşamadıkları için 20 senelik evliliklerini 2 sene önce sonlandırdı. Devamlı şiddet gördüğü öne sürülen 3 çocuk annesi Asiye Güzel, eski eşinden uzaklaşmak için Antalya'nın Alanya ilçesine taşındı.

YÜZÜNE KEZZAP ATTI

Bir turizm tesisinde çalışmaya başlayan Asiye Güzel, eski eşi tarafından burada da rahatsız edilince, Antalya'ya taşındı. Defalarca eski eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırtan Asiye Güzel, bir süre önce dini nikah ile tekrar evlendi. Bunu haber alan Bünyamin Bardakçı da geçen hafta Konya'dan Antalya'ya gitti. Sokak sokak aradığı Asiye Güzel'in ev adresini buldu. Bu sabah sokağa gelerek, beklemeye başlayan Bünyamin Bardakçı, işe gitmek için evden çıkan eski eşine arkadan yaklaşıp, yüzüne kezzap attı. Sonrasında da kaçtı.

DURUMU AĞIR

Yüzünün büyük bir bölümü yanan Asiye Güzel'in çığlıklarını duyanlar yardımına koştu. Mahalle sakinlerinin haber vermesi ile olay yerine sağlık ve polis birimleri gönderildi. Sağlık görevlilerinin müdahale ettiği Güzel, ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Yüzünün haricinde kezzabın etkisiyle üstündeki giysileri eriyen ve göğüs bölgesinde de yanıklar olan Asiye Güzel'in durumunun ağır olduğu bildirildi. Olayın ardından kaçan Bünyamin Bardakçı, yaşadığı Konya'nın Çumra ilçesine giderek polise teslim oldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal