"Yeni Mehdi" Emretti, Kadınlar Anında Dediğini Yaptı

Adnan Oktar operasyonunun ardından yeni bir "mehdi" daha ortaya çıktı. İzmit'te kaydedilen görüntülerde kendini mehdi olarak tanıtan Tuncer Çiftçi şelaleye götürdüğü kadınlardan suya dalmalarını istiyor. Bunu duyan kadınlar hiç düşünmeden suya atlıyor.

27.07.2018-12:03 - (Son Güncelleme: 27.07.2018-12:07)

Kendini 'mehdi' olarak ilan edip yüzlerce kişiyi kandıran hatta, kanserin de içinde olduğu bazı hastalıkları dua ile iyileştirdiğini iddia eden Tuncer Çiftçi adlı adam, sosyal medyaya düşen görüntüleri ile herkesi şaşkına çevirdi. Çiftçi, etrafındaki kadınlara 'Beni seviyorsanız suya dalın' dedi, kadınlar da dediğini yaptı!

Sözcü'nün aktardığına göre; İzmit’te meydana çıkan ve televizyon, radyo programı, sosyal medya gibi farklı kanallardan kendisini hastalıklara şifa veren ‘mehdi’ olarak tanıtan Tuncer Çiftçi isimli adam bu defa da bir videoyla gündeme geldi. Görüntülerde bir grup kadınla bir şelaleye giden ve elindeki sopayla suyun içine dalan Tuncer Çiftçi, yanındaki kadınların şelalenin altından geçmelerini talep ediyor.

'BENİ SEVİYORSAN BİR DE BALIKLAMA ATLA'

Kerameti kendinden menkul Çiftçi’nin “Beni en çok sevenler şelalenin altına girecek ve çıkacak” sözleriyle birlikte değişik yaş gruplarından onlarca kadın kendilerini şelalenin altına bırakıyor. Nerede ve ne zaman kaydedildiği bilinmeyen görüntülerde halinden oldukça memnun olan Çiftçi, sudan çıkan bir kadına ‘beni çok seviyorsan bir de balıklama atla’ diyor. Çiftçi’nin sözlerine şartsız uyan kadın kendini suya atıyor. İbretlik olduğunu söylenen görüntülere sosyal medya kullanıcıları tarafından yüzlece yorum yapıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal