Yeni Doğan Bebeğini Çöpe Atan Kadın İstanbul'da Yakalandı

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde bulunan bir dinlenme tesisinde yeni doğan bebeğini çöpe atarak ölümüne neden olan kadın İstanbul'da gözaltına alındı.

21.10.2020-17:03 - (Son Güncelleme: 21.10.2020-16:18) Yeni Doğan Bebeğini Çöpe Atan Kadın İstanbul'da Yakalandı

Edinilen bilgiye göre, bir dinlenme tesisinde temizlik görevlisi olarak çalışan bir kişi, çöpte bebek olduğunu fark ederek tesis yönetimine bildirdi. Tesis yönetiminin güvenlik güçlerine haber vermesi üzerine olay yerine geen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve sağlık personeli, yeni doğan bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi.

Bebeğin cesedi, cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanlığı'na gönderildi.

Olaya ilişkin çalışma yürüten Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, dinlenme tesisi ve bölgedeki kamera görüntülerini incelemeye aldı.

İSTANBUL'DA YAKALANDI

Ekipler, Erzurum'dan İstanbul yönüne giden otobüste yolculuk yapan bir kadının doğum yaptıktan sonra bebeğini çöpe attığını belirledi. Kimliği tespit edilen 39 yaşındaki S.E., JASAT ekipleri ve polisin ortak yürüttüğü çalışmalar sonucunda İstanbul'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'na gelen otobüste yakalandı.

Kadının Bolu'ya getirileceği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal