Yavru Köpeği Ezip Kaçan Vicdansız Şoför Fazla Uzaklaşamadı

İzmir'in Bornova ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda, minibüsüyle yavru köpeği ezerek öldüren şahıs gözaltına alındı.

21.08.2020-17:53 - (Son Güncelleme: 21.08.2020-17:55) Yavru Köpeği Ezip Kaçan Vicdansız Şoför Fazla Uzaklaşamadı

Bornova Evka 3 Mahallesi'nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda bir minibüs, alanda yürüyen yavru köpeği ezerek üstünden geçti. Yavru köpek can çekişerek yaşamını yitirdi. Minibüsün şoförü ise akaryakıt istasyonu çalışanların tüm çabalarına rağmen olay yerinden kaçtı.

Yaşanan vahşet iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde minibüsün yavru köpeğin üzerinden geçtiği, ezilen köpeğin can çekiştiği ve annesinin yanına gelerek müdahale etmeye çalıştığı anlar kaydedildi.

KISKIVRAK YAKALANDI

Olayın ardından Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri konu ile ilgili çalışma başlattı. İş yeri ve çevresindeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler minibüsün gittiği yönü tespit etti. Araç sürücüsünün de Özkan Ç. olduğunu belirleyen ekipler kısa sürede şahsı gözaltına aldı. Özkan Ç.'nin polise verdiği ilk ifadede köpeği görmediğini söylediği öne sürüldü. Şüpheli şahsın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Ayrıca köpeğin sahibi olduğu öğrenilen iş yeri sahibinin de şüpheli hakkında şikayetçi olduğu bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal