Türkiye Rasulayn ve Tel Abyad'da Yenileme ve Bakım Çalışmalarını Sürdürüyor

Türkiye Barış Pınarı Harekatı bölgesinde Yenileme, onarım ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada teröristlerin mevzi haline getirdiği ve zarar verdiği kilisenin de onarılmak üzere elden geçirildiği belirtildi.

09.11.2019-13:02 - (Son Güncelleme: 09.11.2019-14:50)

Tükiye bölgedeki varlığını hissettirmeye devam ediyor. Kızılay, AFAD gibi birçok yardım kuruluşunun Barış Pınarı Harekatı bölgesinde destek faaliyetleri sürerken. Milli Savunma Bakanlığı da yaptıkları çalışmalarla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklamada bulundu.

Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda Rasulayn ve Tel Abyad'da hayatın normale döndüğü ve bu kapsamda yapılan destek ve katkı faaliyetlerine ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: 

"Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütü PKK/YPG’den temizlenen Rasulayn ve Tel Abyad’da hayat normale dönmeye devam ediyor. Halkın ihtiyaçlarının giderilmesi için hemen hemen her alanda onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülürken, teröristlerin mevzi haline getirdiği ve zarar verdiği Tel Abyad’daki Ermeni Kilisesi de yeniden elden geçiriliyor. Temizliği yapılan kilisede daha önceden kırılmış olan camlar da değiştirilerek yenilendi."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal