Türk Ordusuna 'Satılmış' Demişti! Utanmadan Kendini Savundu

Çıktığı Canlı Yayında Türk Ordusuna yönelik sözleri hakkında soruşturma başlatılan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, TBMM'de partisinin grup toplantısı öncesi basın mensuplarını açıklamalarda bulundu.

01.12.2020-18:51 - (Son Güncelleme: 02.12.2020-03:19) Türk Ordusuna 'Satılmış' Demişti! Utanmadan Kendini Savundu

Başarır, programda söylediği sözlerin hatırlatılması üzerine, "Söylenecek her şey söylendi. Parti sözcümüz her şeyi söyledi. Ben de her şeyi söyledim. Sosyal medya hesabımdan da paylaştım.  Söyleyecek hiçbir sözüm yok. Benim ordumla ilgili, Mehmetçikle ilgili söylemlerim televizyonda çok net. Sadece bu iftirayı atanları önce halka sonra Allah'a havale ediyorum" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SERT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ'

'Dün akşam saatlerinde toplanan kabine toplantısından sonra açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP milletvekili Ali Mahir Başarır'ın TSK hakkındaki ifadeleri hakkında şu ifadeleri kullanmıştı.

'CHP'lilerin sık sık yaptığı, son olarak bir milletvekilinin pervasızca tekrarladığı Türk Silahlı Kuvvetlerini hedef alan bühtan, bu zihniyetin başlı başına bir milli güvenlik meselesi haline dönüşmekte olduğunun işaretidir. Siyaset, toplum ve sandık mühendisliği hesaplarına öyle dalmış durumdalar ki milleti görecek halleri bile yok. Üstelik bunlar milleti hiçe saymakla kalmayıp ülkenin temel değerlerine ve kurumlarına saldırmayı da adet edindiler. Yüreklerinde Türkiye yerine başka mahfillerin sevgisini taşıyanların, sıfatları milletvekili bile olsa, laf cambazlığıyla bu ülkenin ordusuna bühtan etmesine izin veremeyiz. Bunların içlerindeki kinin ve nefretin sebebi, ne Borsa İstanbul'dur ne Sakarya'daki fabrikadır. Bunların derdi bizatihi Türkiye iledir, Türk milletiyledir, ülkenin hedefleriyledir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal