Türk Bayrağını Yola Serdiler, Araçlar Üzerinden Geçti!

Manisa'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde çıkarılan Türk bayrağının yola serilmesiyle alakalı adli ve idari soruşturma başlatıldı. Yere konulan bayrağın üzerinden otomobillerin geçilmesi tepki topladı.

28.10.2020-10:05 - (Son Güncelleme: 28.10.2020-10:21)

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde Türk Bayrağı ve Atatürk posterlerinin caddeye serilmesi ve üstünden araç geçmesi ile alakalı adli ve idari tahkikat başlatıldığı açıklandı.

ADLİ VE İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTIR

Manisa Valiliğinden gelen açıklamaya göre, Cumhuriyetin ilanının 97. sene dönümü öncesi Alaşehir ilçesinde Türk bayrağı ile Atatürk posterlerinin yola serilmesi ile üzerinden araçların geçmesiyle alakalı görüntülerin sosyal medya üzerinden ve farklı yayın organlarından yayınlanması ile ilgili harekete geçildiği kaydedildi.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde Türk Bayrağı ve Atatürk posterlerinin caddeye serilmesi ve üzerinden araba geçmesiyle alakalı adli ve idari soruşturma başlatıldığı aktarıldı.

Valilikten gelen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

'Olayın meydana gelmesinde ihmal ya da kusuru bulunanlarla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır.'

SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLADI

Cadde boyunca serilen bayrakların üstünden araçların geçtiği dakikalar sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Bir takım medya organlarındaki görüntülere vatandaşlar sert bir dil ile tepki gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal